| | #1 |
![]() | arkadaşlar birkaç arkadaş bilir rezil bi restaurant logosu çizmiştim en azından birazdaha amacına uygun bi logo çizmeye çalıştım üzeirnde hala çalışıyorum eksiklerini fazlalarını söylerseniz eleştirirseniz sevinirim ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | ben derimki o kapaklı tabaktan çok güzel bir e harfi çıkar biraz çalışılırsa ve leziz kelimesindeki e'nin yerine oturtursanız hoş birşey olur, biraz daha çalışılması gerek bence |
| | |
| | #3 |
![]() | font bana çok ciddiyetsiz geldi. restauranttan çok bana fastfood yerlerini anımsattı. kolay gelsin |
| | |
| | #4 |
![]() | arkadasım seruveist in dedii gibi daha agır bir font ve o kapaklı seyın ustune lz harfı koyarsan sekıllı olur ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | haklısınız çalışmalarım devam ediyor bu arada hangisini daha çok beğendinizi hangisinin üzerine gitmem gerektiğini söylerseniz sevinirim |
| | |
| | #6 |
![]() | ne deyim aslında benim içim hiçbirine ısınmadı senin kapak biraz limona benzemiş kapağın altındaki çizgiler sesiçinmi yoksa buharımı tarif etmeye çalıştın ama yinede bunlardan biri olucaksa solda en üstteki logodaki yazıyı biriz daha dışarı çıkarırsan iyi olur |
| | |
| | #7 |
![]() | altında siyah zemin kullandıkların olmamaş bence soldan 3. en iyisi gibi duruyo eline sağlık |
| | |
![]() |
| Tags |
| çalıştığım, icin, logo, restaurant, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |