| | #1 |
![]() | Rock-On Gençlik Festivali - DENEME
__________________ PeTiT JoueuR ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | bence tarih biraz daha belirgin olabilir..kaybolmuş . |
| | |
| | #3 |
![]() | Bence gerçek resim yerine çizm kullanmanız daha hoş olurdu tebrikler |
| | |
| | #4 |
![]() | Öncelikle yazım hatası olan "ı" lara dikkat et Tasarım genel olarak güzel ve dikkat çekici ama kullandığın kadın görseli posterde biraz yapay kalmış ya değiştir yada kadının kenarlarına photoshopta efekt ver Birde tarih ve Sarımsaklı plajı yazıları sonradan yazılmış gibi onaların efektlerini değiştir bence. EMEĞİNE SAĞLIK BUNLAR YALNIZCA ÖNERİ DARILMA ![]()
__________________ SANAT YA ÇALINTIDIR, YADA DEVRİM! Paul Gaugin |
| | |
| | #5 |
![]() | yok arkadasım alınırmıyım hiç ![]() dedigim gibi acemiyim ben henuz. sizin yorumlarınız benim icin hazine durumunda suan ![]()
| | |
| | #6 |
![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | Çok renkli ve iyimser olmuş, sanki özel doğum günü kutlaması gibi.... Koyu tonlarda ve birazdaha ateşli bir çalışma daha iyi olurdu |
| | |
| | #8 |
![]() | bence Afişte Materyaller birbirinden çok kopuk backgroundda daha materyallerle bağdaşacak şeyler seçmeliisn birde mümkün olduğunca kullanıcağın materyalleri kendin yap yani alıntı olmasın saygılar
__________________ Amatör Grafikerlerin En Başarısızı !.... |
| | |
| | #9 |
![]() | materyalleri kendin yap derken?? orda 2 grup resmi var onları nası yapcam ![]()
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
yok ben kendin yap demiyorum da, gördüm ondan söyleyeyim dedim..Afişte cıvıl cıvıl havası yaratmak istiyorsun sanırım, bunun için o mikrofonu ve not defterini vektörel tutarsan ve belki renklendirip cıvıltırsan daha iyi durabilir. Kolay gelsin..
__________________ time to re-imagination the world..! | |
| | |
![]() |
| Tags |
| deneme, festivali, gençlik, rockon |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |