| | #1 |
![]() | Gözlerde başlar herşey İlk bakıştır aslında insanın kalbi Yalan söylemez o ilk bakış Ele verir bütün duyguları Ama şimdi inanmıyorum bakışlara Anlamı doğru olsa da olmasa da İnandığım doğrular her gün teker teker kaybolurken... Bir bakış ne ifade eder demeyi öğrendim ben... Görmeden sever mi insan peki ? Ruhu görse yeter mi ki ? İlle elini mi tutmak gerek gerçek olduğunu bilmek için ? Yoksa mutluluk anlayabilmek midir bir hayali ? Herşeyi bakmadan yapabilmek midir ? Konuşmak mıdır yanındaymış gibi... Sarılmak mıdır yastığına, kollarındaymış gibi ? Gelmese de gelmesini beklemek midir ? Konuşmasa da sesini duyabilmek midir ? Ruhumu dinliyorum ben bugün Artık sahte olmayan bakışlardayım Olmasa da görüyorum , konuşmasa da duyuyorum Gelmese de bekliyorum. Ben artık kalbimi değil ruhumu dinliyorum...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | canımm, yine içten ve güzel olmuş, bende ruhumu dinliyorum sanırım ![]()
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
| | #3 |
![]() | arkadaşim süperr, ellerine emeğine yüreğine sağlik.. çok beğendim ![]()
__________________ Takıl bana, hayatın kaysın.. |
| | |
| | #4 |
![]() | yüreğine sağlık arkadaşım...gerçekten çok iyi... tebrik ederim... |
| | |
| | #5 |
![]() | Duygulandım... emeğine sağlık canım cok guzel dile getirmissin... |
| | |
| | #6 |
![]() | mukemmel birşey...
__________________ FAYDASIZ FAYDALARDAN BIKTIM... |
| | |
| | #7 | ||||
![]() | Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
teşekkür edrim bu kadar beğenilmesi beni duygulandırd açıkçası...sağol...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. | ||||
| | |
| | #8 |
![]() | hehe fotoğraflar kullanarak alatılabilir aslında ama biraz kafa yormak gerekio... ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() |
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #10 |
![]() | aslında aklımdan geçmedi deil hani bi ara denemek isterim ne kadar başarılı olur bilmem... ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| ruhum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |