| | #1 |
![]() | Savaşa hayır çalışmalarımın bir başka serisi. 2 çalışmam sizlerle iyi seyirler. SAVAŞA HAYIR ![]() ![]()
__________________ grafik tasarım dünyasına yeni bakışlar gerek |
| | |
| | #2 |
![]() | 2.çalışma daha güzel olmuş bence ellerine sağlık
__________________ |
| | |
| | #3 |
![]() | bence 2. si daha güzel olmuş. emeğine sağlık.
__________________ hayatta ya tozu dumana katarsın, yada tozu dumanı yutarsın. |
| | |
| | #4 |
![]() | 2. çalışma daha etkileyici duruyo eline sağlık |
| | |
| | #5 |
![]() | konuşabilsem ah bir konuşabilsem haykırırdım SAVAŞA HAYIR DİYE... silah konuşmamış ama çalışmanı güzel konuşturmuşsun...eline sağlık şükrü...2. çalışma diyorum arkadaşım...eline yüreğine sağlık...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #6 |
![]() | eline sağlık 1. fikir fena değil ama 2. çalışma gerçekten güzel anlatmış
__________________ Grafik Amelesi - Proje döneminde |
| | |
| | #7 |
![]() | Birinci cidden hani afiş olarak bir yerde düşünüdğünde kompozisyon olarak başarılı kadraj dik ve hayal ettiğinde hoş duruyor ama içeriği slogan hariç çok gördüm bu tarzda afiş , ama ikinci çok daha etkileyici bir şekle sahip sadece boş alan çok yan kadraj kullanman gerekiyor elbette ama boşluk konusuna odaklanarak bir şekilde tasarlamak lazım tabi ![]() Emeğine sağlık başarılar dilerim ... |
| | |
| | #8 |
| | Konu, çalışma, incelik mükemmel, çok beğendim ve çok başarılı, yanlız savaşlarda son 100 yıldır magnum silahı pek kullanılmıyor, AK47 kaleşnikof yada g3 avcı tüfeği biraz daha uygun olabilir. |
| | |
| | #9 |
![]() | Şahsen ben ikisini de çok beğendim. Ellerine, yüreğine, aklına, fikrine sağlık. Teşekkürler...
__________________ вєηzємєz кιмѕє ѕαηα... |
| | |
| | #10 | |||||
![]() | Güzel yorumunuz için teşekkürler. Bende ikinciden yanaydım. umarım beğenierimiz yerindedir.Tekrar teşekkürler 2. Çalımada karar kıldıgınız ve yorum yaptığınız için teşekkürler. 2. Çalışmada güzel gördüğünüz herşey için teşekkürler. Alıntı:
Teşekkürler. Alıntı:
Alıntı:
İkinci çalışmamda biraz daha derinlemesine bir çalışma oldu. Tekrar teşekkürler güzel yorumlarınız için. Alıntı:
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Ben bur da savaşın bir parçasını ele alarak hareket ettim. Evet haklısınız. Bur da sadece silah değil dikkat ederseniz Tipografik bir silah içinde savaş, vahşet, ölüm, vb öğeler içermekte... Bu nedenle bir ordu, savaşan bir ülke gibi görmek istersen sanırım daha yerinde olmuş olur. Diğer çalışmalarım yapım aşamasında... Tekrar teşekkür ettim. Alıntı:
Herkese Güzel yorumu için çok teşekkürler.
__________________ grafik tasarım dünyasına yeni bakışlar gerek | |||||
| | |
![]() |
| Tags |
| hayır, savaşa |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |