| | #1 |
![]() | Toolox dan Rectangle aracını çift tıklamanız yeterli.Resimde bu işlem sonrasında sayfa ebatlarında oluşan dörtgene yeşil fill uygulanmıştır.Kuru zemin çalışmalar da işe yarıyor.Gerçi bu tarz bir işlemi Options (CTRL+J) Document-Page-Background 'da sağda açılan pencereden solid seçilerek Background'a renk verme şeklindede yapılabilir. ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Teşekkürler. Bir de nesneleri seçip Shift tuşuna basılı tutarak Toolbox'tan rectangle aracına çift tıklarsanız nesnelrin kaladığı alan kadar (bounding box deniyor) bir dikdörtgen çizilir. Bununla ilgili birçok kullanım alanı bulabilirsiniz. |
| | |
| | #3 |
![]() | Paylaşım için teşekkürler.Hatasız ve hayırlı çalışmalar dileği ile... |
| | |
| | #4 |
![]() | İnşaat ustası bile her inşaat bitiminde yeni şeyler öğrenirmiş. Bilmediğim bir bilgi verdiğiniz için şahsım adına çok teşekkürederim. |
| | |
| | #5 |
![]() | pratik bir bilgi .... bilmiyordum çok işe yarayacak teşkkür ederim ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | Söylediğiniz yöntemin Corel sürümleriyle ilgisi var mı? Ben Corel 11 kullanıyorum, ancak bu yöntemi uygulayamıyorum. Her seferinde sayfanın tamamı büyüklüğünde bir rectangle oluşuyor. |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | 12 de de çalışıyor. |
| | |
![]() |
| Tags |
| bir, birebir, cizmek, dörtgen, ile, isterseniz, sayfanız, ölçüde |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |