| | #1 |
![]() | Scan taryıcı ile resimleri tararken kaç dpi olması gerekir..Bunun standartı varmıdır.. Mesela ben 200 dpi ile tarıyorum Corel'de bunu 300 dpi yapıyorum..Doğrumu yapıyorum bilmiyorum.. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | tarayacının desteklediği ozellikleri bilemiyorum düz bir mantıkla konusmak gerekirse eger resm orjinal boyu ile tarıyorsanız 300 dpi uygun bir rezolasyon olacaktır. tabı bununla birlikte resminizse descreen sharpen vs gi tramları incelten ya da bariz bi şekilde ortaya cıkan secenekleri deneme yanılma yontemı ıle bula bilirsizi. bunun yanı sıra eger orjinalinden buyuk tarama yapıyorsanız bunu orantılı olarak artırmanızda fayda vardır ornek olarak % 200 booyutunda bı tarama ıse 600 dpi işinizi gorecektir. haliyle bunu prhotoshopta gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra 300 dpi yapmanız ışınızı rahat bı sekılde gorecektır. kolay gelsın
__________________ Hayat; vektorel kısa bir çizgiden ibaret. O nu dilediğinizce çizin. Çizin, çizin... KORKMAYIN ![]() +-+-+-+-+-+ |a|D|o|B|e| +-+-+-+-+-+ |
| | |
| | #3 |
![]() | Teşekkür ederim.. |
| | |
| | #4 |
![]() | rica ederim kolay gelsin
__________________ Hayat; vektorel kısa bir çizgiden ibaret. O nu dilediğinizce çizin. Çizin, çizin... KORKMAYIN ![]() +-+-+-+-+-+ |a|D|o|B|e| +-+-+-+-+-+ |
| | |
| | #5 |
![]() | scanerden aldığım bir resmi en hzılı vektörel hale nasıl getrirebilirm |
| | |
| | #6 |
![]() | corel de trace yaparak, el ile çizerek. |
| | |
![]() |
| Tags |
| scan tarayici, tarayici ile resimlerin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |