| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | S.a Aranızda Banada Yer varmı arkadaşlar_? Adım : Egemen Faruk yaklaşık 4 yıldır freelance web tasarım yapıyorum bunun yanı sıra Arama motoru optimize ile uğraşıyorum... Tasarımlarımda Grafik bölümümün eksik olduğunu düşündüğüm için burdayım sizlerin bildiklerini öğrenmek benim bildiklerimi ögretmek için... Herkeze Hayırlı Paylaşımlar... Selametler E.F |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Aleyküm Selam Grafikerler.Net'e hoşgeldiniz. Aradığınız şey bilgi ve paylaşımı ise burada bulacaksınız. Forum kurallarına bir göz atmanızı tavsiye ederim. İyi forumlar. |
| | |
| | #3 |
![]() | Aleyküm selam hoş geldin arkadaşım iyi forumlar dilerim |
| | |
| | #4 |
![]() | Aleyküm Selam |
| | |
| | #5 |
![]() | Aleyküm selam... Hoşgeldiniz, iyi forumlar. |
| | |
| | #6 |
![]() | Aleyküm Selam Grafikerler.Net'e hoşgeldiniz. İşe öncelikle forum kurallarını okumak ve uymakla başlayabilirsiniz. Bunlar gözardı edilmediği sürece paylaşımların bol olacağı ve bilgi hanenize kendinizi geliştirecek şeyleri katacağınıza eminim. İyi forumlar |
| | |
![]() | |
| Tags |
| aleykum, selamun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |