| | #1 |
![]() | Sevgi insana nedensiz işler yaptıran duygularını açığa çıkarmak için kişiyi dürten vs gibi bir duyğudur... Yeni Yıl Kutlaması Sevdiğim kişiye Özel yapmış olduğum bir çalışmayla sizleri baş başa bırakmak istiyorum. Burda tiğografiye önem gösterdim bunu bakarakda anlayacağınızı biliyorum. kullanmış olduğum fotoğraf sevglimin değil. bir mankene ait. sizden buna bakarken sizin sevğilinizin fotoğrafını düşünerek bakmanızı ve yorum yapmanızı isteyecem. Şimdiden teşekkürler. iyi seyirler. ![]()
__________________ grafik tasarım dünyasına yeni bakışlar gerek |
| | |
| | #2 |
![]() | bence çok süper bir çalışma olmuş ellerinize sağlık herşey süper
__________________ Lütfen GRAFİK kurallarına uyalım uymayanları uyaralım...! |
| | |
| | #3 |
![]() |
__________________ grafik tasarım dünyasına yeni bakışlar gerek |
| | |
| | #4 |
![]() | özel kişiler özel şeyleri hakeder...ve bunu çok güzel düşünmüşsün...güzel yüreğine sağlık arkadaşım...yeni yılda ille maddi şeyler değil, böyle içine kalbini koyarak yaptığın bi çalışma bence özel olan insana, özel olduğunu baya bi hissettirecektir... tekerleme gibi oldu biraz ama neyse... ![]() ![]() güzel çalışma arkadaşım...ellerin dert görmesin...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
Özel olduğunu bilmek güzel bir duygudur. ve onu özel kılan ise ona karşı yapılan, düşünülen ve gerçekleştirilen duygulardın tümüdür. Bu gün "Seni seviyorum" sözünü peynir ekmek gibi su içer gibi söyleyen insanlarımız var. ben " seni seviyorumu" u kullandığım anda kalbimin en derinlerinde bişeylerin yerinden oynadığını hissediyorum. ve söylerken bütün içtenliğimi kulanmalıyım. sizden ricam "seni seviyorum"u kullanırken nerelerde kuullandığınızı belirleyin. herşeye seni seviyorum demek olmaz. Bu güzel yorumunla benide konuşturmuş oldun. Herşey için teşekkür ediyorum sana ...
__________________ grafik tasarım dünyasına yeni bakışlar gerek Mesaj guvenmx tarafından (25-09-2008 Saat 18:26:16 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #6 |
![]() | güvenmx seni seviyorum ve başarilarinin devamini diliyorum ![]()
__________________ Takıl bana, hayatın kaysın.. |
| | |
| | #7 |
![]() | tebrik ederim çok başarılı bir çalışma olmuş zaten çalışmayı başarılı kılan unsurlardan biride içinde barındırdığı sevgiden olsa gerek çok duygulandım bak şimdi ![]() saygılarımla... |
| | |
| | #8 | |
![]() | güzel düşünceniz için teşekkürler. sevginizi paylaştığınız için teşekkürler. sevgim sizinle. Yorumunuz için teşekkürler. Alıntı:
sevgi her insanda var olan ama sevginin dışa vurumunu bir çoğumuz zamanla öğreniriz. ben iki yönlü vurguluyorum biri kalben söylenen sözlerimle, ikincisi ise Kalben yapılan sevgi tasarımlarıyla. tekrar teşekkürler.
__________________ grafik tasarım dünyasına yeni bakışlar gerek | |
| | |
| | #9 |
![]() | bir çalışmaya harici olarak ancak bu kadar duygu yüklenebilirdi.. eline sağlık hocam ![]()
__________________ ![]() ...öyle horozlar vardır ki; Güneş onlar öttükleri için doğuyor sanırlar... ☼ ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | Ellerine sağlık üstad güzel olmuş ![]()
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
![]() |
| Tags |
| sevginin, sevgİnİn, tasarımı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |