| | #1 |
![]() | |
| | |
| | #2 |
![]() | muhteşem bir şarkıdır teşekkürler hades... Koparıp bir gül takmıştınız o gün Göğsüme gizli bahçenizden pembe Demiştiniz ne füsunkar durdu Pembe gül sütten daha ak teninizde Ben o gün yandım işte Sabaha doğru üçte Çok zaman oldu, siz evliydiniz Ben kaldım hala o yüreğimin vurgun yediği terkedilişte Ben o gün yandım işte Sabaha doğru üçte Çok zaman oldu, siz evliydiniz Ben kaldım hala o yüreğimin vurgun yediği terkedilişte Gelip gitti ah beni buldu Sevdanın en karası Baharlarla, sonbaharlar, güzler, yazlar arası İhtimal ya fikrinize düşersem Tutturun bir Rumeli Havası İhtimal ya fikrinize düşersem Tutturun bir Rumeli Havası Ben o gün yandım işte Sabaha doğru üçte Çok zaman oldu, siz evliydiniz Ben kaldım hala o yüreğimin vurgun yediği terkedilişte Koparıp bir gül takmıştınız o gün Göğsüme gizli bahçenizden pembe Demiştiniz ne füsunkar durdu Pembe gül sütten daha ak teninizde Ben o gün yandım işte
__________________ İri yarı, kötü kalpli, boyalı geçkin kadınlar gibi Dil, çöplerini naylon torbalarında saklıyor... “Göze göz, dünyayı kör eder.” (Gandhi) Mesaj Hatice ÇAVDAR tarafından (18-05-2008 Saat 05:52:23 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| rumeli havasi, deliveren, cihan sezer, sezen aksu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |