| | #1 |
| | Başka başlık uyduramadım kusura bakmayın başlıyorum.Herşeyı resimlerde anlatıcam ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada nasıl yakışıklımıyım resimleri büyük görmek için üstlerine tıklamanız yeterlidır kendi hostuma upload etigim için ufak görünüyolar eger birşeyı anlıyamazsınız size yardımcı olurum farklı anlatma yolu denedım ![]() Mesaj ufukdural tarafından (05-10-2008 Saat 12:57:36 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | kardeş o motorun mavi bölümünü nasıl maviye boyadın bu imkansız brush tool la.siyah beyaz resmi layer ını seçip mavi bölümü pen tool ile seçip path paletinden ctrl basılı iken şeklin path ine tıklayıp seçili hale getirdikden sonra delete tuşuna bastığın an o olacaktır.birde yine siyah beyaz resmin layer ı seçili iken eraser tool(silgi) ile silersin her iki yöntemde işine yarar.ama buda hoş daha detaylı anlatırsan bende öğrenmiş olurum sevgiler kardşim.eline sağlık ![]()
__________________ HER CANLI BİR EŞ ARAR TAŞIN KALBİ YOKTUR ONUDA YOSUN SARAR!!! Mesaj hamit_kurklu58 tarafından (4 Hafta önce Saat 03:37:39 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
![]() | arkadaş kaba taslak olarak anlatmış. son resime bakarsanız mavi bölümü pentool ile ayırmış path yapmış arkadaş ama dersinde ve not defterinde göremedim bunu. Şimdi photoshopu bilmeyip yapmak isteyen arkadaşlar uğraşıp duracak. Hue / Saturationa da gerek yok zaten. pentool ile mavi resmi path yaparak kopyasını çıkarırsanız birde background resmi desurate yaparsanız biter olay. yinede arkadaşa teekkürler diyelim bakalım. Saygılar... |
| | |
![]() |
| Tags |
| basit, beyaz, bir, cok, ders, dersleri, photoshop, renkler, siyah |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |