| | #1 |
![]() | ![]() Evet arkadaşlar soruyorum.Takip ettiğiniz kadarıyla en kaliteli espriyi ve çizgiyi sunan haftalık mizah dergisi hangisi?Leman mı,Penguen mi yoksa Uykusuz dergisi mi?Oylamaya göre ben de hangi dergide çizeceğimi kararlaştırayım..şaka şaka ![]() Bu arada nedenlerinide yorumlayabilirsek daha net bir anket gerçekleştirmiş oluruz diye düşünüyorum..ilginiz için şimdiden teşekkürler.. Mesaj karikaturist tarafından (25-02-2008 Saat 04:07:07 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | Leman bence, nedeni ? “Arka Sayfa Güzeli”, “Ön Sayfa Dilberi” gibi tanımlarla artık Türk medya literatürüne girmiş böyle bir anlayış, dünyanın hiçbir ciddi gazetesinde yok. Ancak Başbakan’ın kendisini eleştiren gazeteler için “boy boy çıplak kadın resimlerinize müdahale ettik mi?” çıkışına katılamadığımız gibi “orda dur” diyebilenleri seviyorum. |
| | |
| | #3 |
![]() | Penguen diycem bende bu sene özellikle yaptıkları bazı kapaklar çok ilgimi çekmişti içerik olarakda daha eglenceli buluyorum acıkcası... |
| | |
| | #4 |
![]() | hocam leman eskidir leman kültürdür belki doğru en iyisidir ama artık eskidi bence uykusuz yani kendi adıma en iyi çizer yada yazar dediğimde oradakiler aklıma geliyo penguende tabi ayrı bi süper ama uykusuz varken bence 2, sırada
__________________ kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi. kah inerim yeryüzüne seyreder alem beni. |
| | |
| | #5 |
![]() | ben de penguen dergisinin sıkı okurlarındandım fakat en sevdiğim çizerler (yiğit özgür, ersin karabulut gibi) ayrılıp uykusuz dergisini oluşturunca kafam karıştı. Galiba dergilerden ziyade çizerler önemli benim için ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | bence lemanın esprı anlayısı cogunlukla belaltı.yanı daha fazla sunumu yok okura.penguen oncelerı ıyı gelıyodu(sımdılerde nasıl bılmıyorum)cunku yıgıt ozgur ersın karabulut vs. ordaydı okuyodum.patates baskısı da mukemmeldı.sımdı nasıl oldu bılmıyorum ama eskı performansının oldugunu dusunmuyorum.bana sorarsanız 1. uykusuz 2.penguen 3.leman sıralaması en dogru olur.saygılar... |
| | |
| | #7 |
![]() | Bence leman ben daha kısa donla gezerken leman vardı ![]() azmı küpürlerini kesip odama astım her gün bakıp bakıp güldüm ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | uykusuz..çünkü en kaliteli çizerler orada |
| | |
| | #9 |
![]() | bence uykusuz. hepsinin her sayısını gördüğümü söyleyemem ama uykusuzu çok sevdim. uykusuzun bir takvimi mevcut bende, çok şeker ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | ankette olan 3 mizah dergisi lemanın faf takımından çıkmalar ![]() leman tek geçerim hiç bir sayısını kaçırmadım kaçırmayıda düşünmüyorum
__________________ SENİ SEVİYORSAM SANA NE BUNDAN? |
| | |
![]() |
| Tags |
| dergisi, haftalik, haftalık, hangisi, iyi, leman, mizah, mizah dergisi, penguen, sizce, uykusuz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |