| | #1 |
![]() | Sizce hangi logo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | 2. çalışmanda herhangi bir kusur göremedim. en güzeli o bence. emeğine sağlık!
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #3 |
![]() | bence en güzeli 5. çalışman o adam olmalı bence ama gittigidiyor ada benziyo gibi.. zaten sitede yeterince benziyomuş o zaman 5 numara yakışır ![]()
__________________ ... Gençlik geldi geçti... bir günlük süstü; Nefsim doymamaktan dünyaya küstü. ... |
| | |
| | #4 |
![]() | ilk 3 çalışmanı çok beğendim.diğerleri de güzel olmuş.ama nedense renkleri ve şekli windowsu hatırlattı bana.eline sağlık. |
| | |
| | #5 |
![]() | güzel logolar ama bu site için uygunolduklarını düşünmüyorum. |
| | |
| | #6 |
![]() | 1. çalışma güzel. |
| | |
| | #7 |
![]() | Hepside çok güzel ama ne firması bu anlayamadığım için içlerinden birini seçemeyeceğim. |
| | |
| | #8 |
![]() | kesinlikle 2. çalışma bunların en iyisi...
__________________ ahura was here |
| | |
| | #9 |
![]() | aynen 2. calisma cok hos gorunuyor eline bilegine saglik
__________________ iddia ediyorum su an ctrl+w ye basamassin !!! |
| | |
| | #10 |
![]() | bende 2. çalışma diyorum alttaki çalışmalar bulmaca gibi emeğine sağlık |
| | |
![]() |
| Tags |
| hangi, logo, sizce |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |