| | #1 |
![]() | ve logo nasıl şimdiden teşekkürler ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | Amasıda var grafik yazısını deforme etmişsin hoş durmamış
__________________ En İyi Meslek İnsanlıktır. |
| | |
| | #3 |
![]() | tabiki maviiiiiiii |
| | |
| | #4 |
![]() | bence yeşil |
| | |
| | #5 |
![]() | mavi 2-1 önde bakalım ne olcak ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | ![]() Bende nacizane bir kaç oynama ile bu hale getirdim logolarınızı. Bende bu ikisinden biri diyorum. Aslında ilk baktığımda yeşil demiştim. Ama sonradan kararım değişti.
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #7 |
![]() | mavi güsel ama grafik yazısının fontunu değişmelisin bence |
| | |
| | #8 |
![]() | bence magenta ayrıca volkanın çalışması çok güzel olmuş ![]() bir fikir, acaba X in etrafındaki alanlara [sağa, sola, üste ve alta] cmyk renkleri ile doldurulursa ve grafik yazısı da black olsa nasıl olur?
__________________ Çözümde görev almayanlar, sorunun bir parçası olurlar. |
| | |
| | #9 |
![]() | volkentekinin düzenlediği haliye + magenta yok mavikarar veremedim ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | bide turkuaz deniycem ![]() Mesaj ernesto che tarafından (18-10-2007 Saat 17:59:33 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| logo, sizce hangi renk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |