| | #1 |
![]() | arkadaşlar sizce en kolay, kullanışlı ve gelecek vadeden web tasarım proğramı olarak hangisini tavsiye edersiniz. |
| | |
| | #2 |
![]() | Az önce yazdığım cevap niye görüntülenemiyor. Hatalı veya sakıncalı birşey mi vardı acaba... |
| | |
| | #3 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
![]() | Merhaba. Mevzu web tasarımı olunca ilk yazdığım mesajıma kendi sitemin adresini de yazmıştım. Yasak olduğunu bilmiyordum çünkü yeni üye oldum. Profesyonel web tasarım programları çok olmakla beraber benim gibi grafik tasarımcı olup da, kod, script bilmeyenler için basit olmasına rağmen mükemmel görünümlü siteler hazırlamaya elverişli bir program olarak ben "WYSIWYG Web Builder" kullanıyorum. Tasarımda Flash, ActiveX, Java, Media player kullanmak da mümkün. Program alışık olduğumuz grafik tasarım mantığı ile çalışıyor. Tasarım bittikten sonra HTML kodlarını, scriptlerini kendi hazırlıyor ve siteyi yayınlayacağımız yere yüklemeye hazır bir paket olarak bütün dökümanları bir araya getiriyor. Herkese iyi çalışmalar... |
| | |
| | #5 |
![]() | jomlo hakkında ne dersiniz. |
| | |
| | #6 |
![]() | Arkadaşım jomlo derken joomlayı kastediyorsan joomla bir web tasarım programı degil bir cms yani içerik yönetim sistemi joomla ile yapabilecegin siteler standarttır.Template mantıgıyla yada senin yapacagın tasarımla çalışır. Kullanabilecegin web tasarım programlarına gelirsek öncelikle grafik programlarını bilmen gerekiyor ki isimlerini yazma geregi duymuyorum daha sonra html tasarımlar yapmak icin frontpage tarzı programlar bilmen gerekmekte ve tabi daha ileri düzey siteler yapmak içinse kodlama bilmen gerekmekte yani asp,php,.net,js v.s... |
| | |
| | #7 |
![]() | photoshop, illistratör ve indesing biliyorum. dreamwer öğrenmeyi düşünüyorum. ama web tasarımcılara sorum şu doğru tercihmi, değilse neyi önerir. |
| | |
| | #8 |
![]() | başlangıç olarak doğru tercih dreamvaewer veya frontpage ama söyledigim gibi belli bir yere kadar idare eder seni... |
| | |
| | #9 |
![]() | web tasarımcı olmak için en çok we etkliyeci olarak flash bilmem lazım + olarak programlama dili bilmen lazım en önemlisi şu an asp we php ye gölge düşürücek geleciğin dili asp.net dir ki + bir program istyorsan dremweaver gayet basit we bu programla çok güsell şeyler çıkarabilirsin amas adece düzenleme editörüdür bunuda gözden çıkarmamam gerekir o yüzden flashsız we programlama dili olmadan siteye site demiyorlar.Program bazında en iyisi photoshop+flash ile siteni yapman dremweaver,frontpage v.b programlarda düzenleyip .html olarak sunman ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | MS expression Studio(web , blend) başlangıç için biraz zor gelyebilir ama ileriye dönük en iyi web tasarım programlarıdır.expression web web tasarım editörüdür.İçerisinde asp.net template leri ile zenginleştirilmiş bu editöre ek olarak expression blend bir flash dan çok çk daha iyi ve etkilidir . Asp.net ve MS Sql İle ilgili bir sıkıntın olursa veya başlamak istersen profilimde iletişim bilgilerini bulabilirsin![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| hangi, prg, sizce, tasarım, web |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |