| | #1 |
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ARKADASLAR GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM SİZCE HANGİSİ OLMALI ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | 3. çalışman çok güzel olmuş Diğer yapmış olduğun çalışmaya yaptığım yorum dan dolayı kusura bakma senin yaptığını düşünmüştüm ama yazdıklarını okuyunca... Neyse ama sana ait çalışmalar güzel ama 3. emeğine sağlık |
| | |
| | #3 |
![]() | 2 numara güzel duruyor figür olamsı daha güzel olmuş |
| | |
| | #4 |
![]() | 1,ve 4, çalışmalarda bukadar renkli bir zemin kullanılması bence olayı anlatmıyor ve çocuk çok havada kalmış çocugun sadece yüznu kullansan yeterli herşeyi anlatıyor ama geneli yani altta kullandıgın desenler alakasız 3,çalışmadada sokak çocukları kimsesiz çocuklardır ama bunun annesi var biraz tuaf olmuş sanki ama renk olarak o uygun ama önceki çalışmalardan daha iyi emegine saglık kolay gelsin |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
yorumlar için teşekkürler | |
| | |
| | #6 |
![]() | cok guzel olmuslar uyumlu..
__________________ "forum sitelerine bayiliyorummm" |
| | |
| | #7 |
![]() | Tebrşkler, gerçekten iyi iş çıkarmışsın. Hepside genel olarak gayet güzeller. Ama benim tercihim 2 |
| | |
| | #8 |
![]() | 3ncü çalişma gayet başarili, ellerine emeğine sağlik..
__________________ Takıl bana, hayatın kaysın.. |
| | |
| | #9 |
![]() | 3. çalışmada renkler güzel...aslında genel olarak da güzel ama daha vurgulu bi resim olsaydı keşke... 2. çalışmada gayet iyi..bence sen hep özgür çalış, yada bu düşüncelerini karşı tarafa kabullendir...iyi çalışmalar..kolay gele...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #10 |
![]() |
__________________ ![]() ...öyle horozlar vardır ki; Güneş onlar öttükleri için doğuyor sanırlar... ☼ ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| bağimsiz, çocukları, sokak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |