| | #1 |
![]() | Değerli arkadaşlar birçoğunuz solvent’ in zararını bildiğiniz halde hala baskı yaptığını biliyorum. Ben de bundan 6 ay kadar öncesine kadar bildiğim halde önlem almıyordum. Dijital baskıda çalışalı 1 yıl 3 ay oldu 2 hafta önce doktora gittiğimde akciğer kanserisin dediğinde çok şaşırdım. Akciğerin bitmek üzere dedi. Testler filan 1 hafta geçti akciğerine tamamen yayılmış dedi. Ben yaptım hayatımı bitirdim yaşım daha 19. bari bunu okuyan arkadaşlar biraz kendilerine gelsinler ne yaptıklarını işin çocuk oyuncağı olmadığını anlasınlar ben kimsenin benim durumuma düşmesini istemem. Eğer benim gibi 19 yaşınızda hayatınızın bitmesini istemiyorsanız lütfen önlem alın. Herkese hayırlı işler dilerim. |
| | |
| | #2 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #3 |
![]() | Allah sabır ve sağlık versin. Evet her zaman söylerim solvent çok tehlikeli bir kimyasal dır... |
| | |
| | #4 |
![]() | ne diyosun ya ciddimi
__________________ iddia ediyorum su an ctrl+w ye basamassin !!! |
| | |
| | #5 |
![]() | nediyorsun..! cok büyük gecmiş olsun |
| | |
| | #6 |
![]() | Arkadaşlar çok büyük şaşkınlık yaşamayın . Daha öncede solventin içinde aşırı derecede kanserojen maddeler içerdiği ile alakalı konular çok defa konuşuldu halkımız duyarsız kalıyor bu konuya hiç bir havalandırma sistemi olmadan hiç bir önlem almadan çalışıyorlar. Birde askeri ücret gibi çok cuzii fiyatlarla çalışan baskıcılar tanıyorum. İş verenin umrunda olmuyor duyarlı bir kişi olsa sizi zaten o şartlarda çalıştırmaya gönlü el vermez. solventin yurt dışında yasak olduğunuda biliyorsunuz. Herkes kendi sağlını korusun diyebileceklerim bunlarla sınırlı... |
| | |
| | #7 |
![]() | çok geçmiş olsun...çok yazık gerçekten. |
| | |
| | #8 |
![]() | umarim sagligina kavusursun kardes bende baska bir sebepten uzun sure yogunbakimda kaldim hala kabus gibi
__________________ iddia ediyorum su an ctrl+w ye basamassin !!! |
| | |
| | #9 |
![]() | inşallah eski sağlığınıza kavuşursunuz.. çok geçmiş olsun
__________________ Gamsız inek, kasabın bıçağını yalar.... |
| | |
| | #10 |
![]() | büyük geçmiş olsun kardeşim. ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| solventin, zarar, zarari, zararı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |