| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Reklam Ajansımıza; Lise Grafik ( ve benzeri ) bölümünde okuyan Pazartesi - Salı - Çarşamba günleri tam gün çalışacak Sarıyer ve civarında oturan Stajyer Grafiker alımı yapılacaktır. İlgilenen adayların özel mesaj ile ön başvuru yapmaları rica edilir. Detaylar görüşme sırasında konuşulacaktır. |
| |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi |
| |
| | #3 |
![]() | iyi çalışmalar avcılarda oturmaktayım.grafik tasarım eğitimi kurs ortamında almış bulunmaktayım.görmüş olduğum programlar Photoshop,freehand,coreldraw,illistrator,indesgn,q uarkexpres saygılarımla |
| |
| | #4 |
![]() | biz sarıyerdeyiz ulaşım sorunu olmaması açısından sarıyer ve çevresinde ikamet edilmesini tercih ediyoruz. ilginize teşekkürler |
| |
| | #5 |
![]() | ben grafik tasarım kursu gördüm grafik programlarına hakimim staj için başlamayı düşünüyorum tşekürler |
| |
| | #6 |
![]() | ilanınız hala geçerlimi ben tarabya üstünde oturuyorum |
| |
| | #7 |
![]() | sarıyere yakınım rahatlıkla gelebilirm çok acil staj için başlamam lazım cvp verebilirseniz sevinirim teşekürler özelden mesaj atıım ilgilenirseniz sevinirim |
| |
| | #8 |
![]() | neden kimse cvp vermio acaba |
| |
| | #9 |
![]() | siz neden kuralları hiçe sayıyorsunuz acaba? flood yasak |
| |
| | #10 |
![]() | kim ben mi_? |
| |
| |
| Tags |