Storyboard (Amatör Balıkçılık Kulübü) fikir bekliyorum

Serbest Çalışmalar - Storyboard (Amatör Balıkçılık Kulübü) fikir bekliyorum Sponsorlu Bağlantılar [COLOR="Black"] Arkadaşlar Amatör balıkçılık ile alakalı storyboard hazırlamam gerekiyor ama fikir bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim,konu şu tarz olamalı,amatör balıkçılığı insanlara sevdirecek tanıtacak etkili ve espirili bir reklam ...

Cevapla
Storyboard (Amatör Balıkçılık Kulübü) fikir bekliyorum
ahm@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır

[email protected](35)

Sanat Yn. / İstanbul

Storyboard (Amatör Balıkçılık Kulübü) fikir bekliyorum

Alt 28-03-2008 #1
Sponsorlu Bağlantılar

[COLOR="Black"]Arkadaşlar Amatör balıkçılık ile alakalı storyboard hazırlamam gerekiyor ama fikir bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim,konu şu tarz olamalı,amatör balıkçılığı insanlara sevdirecek tanıtacak etkili ve espirili bir reklam senaryosu olacak,hadi bakalım hayal gücümüzü çalıştıralım biraz.önerilerinizi bekliyorum[/COLOR]
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

MONASTERY isimli Üye şimdilik offline konumundadır

MONASTERY

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 28-03-2008 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
biz değil siz hayal edip tasarlıyacaksınız bizde yaptıklarınıza yorum yapacağız siz de yorumlar çerçevesinde çalışmanızda değişiklikler yapııp güzel bir sonuca varıcaksınız. Ayrıca yazıları bu kadar büyük yazmanıza gerek yok
Bu mesajdan alıntı yap
Hepyek isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Hepyek

Hiç Biri / İstanbul

Standart
Alt 28-03-2008 #3
Kendi fikriniz olmadan, tamamen baskasinin bir tasarim yapmasini istiyorsaniz, bu kesinlikle fiyatlandirilir efendim.
Bu mesajdan alıntı yap
ahm@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır

[email protected](35)

Sanat Yn. / İstanbul

Standart
Alt 28-03-2008 #4
biz değil siz hayal edip tasarlıyacaksınız bizde yaptıklarınıza yorum yapacağız siz de yorumlar çerçevesinde çalışmanızda değişiklikler yapııp güzel bir sonuca varıcaksınız. Ayrıca yazıları bu kadar büyük yazmanıza gerek yok
önizleme yapmadan yollamışım ilk mesajım olur böyle şeyler...ayrıca söylediğinde haklısında tkandım ve pek bi zamanım kalmadı vizeler geliyo zorda kalmasam gelip burdan yardım istemezdim

Kendi fikriniz olmadan, tamamen baskasinin bir tasarim yapmasini istiyorsaniz, bu kesinlikle fiyatlandirilir efendim.
sadece fikir istiyorum,yani atıyorum kediye balık tuttur şunu söylesin falan gibi
Bu mesajdan alıntı yap
Ömer DEMİRBAŞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Ömer DEMİRBAŞ

Hiç Biri / Kocaeli

Standart
Alt 28-03-2008 #5
saygın [email protected], öncelikle forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.
çalışmanızı yeni konu açmadan ön izlemesini bu başlığa konu olarak tekrar açabilirsiniz teşekkürler
Bu mesajdan alıntı yap
Hepyek isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Hepyek

Hiç Biri / İstanbul

Standart
Alt 28-03-2008 #6
sadece fikir istiyorum,yani atıyorum kediye balık tuttur şunu söylesin falan gibi
Bak simdi ben aciklama yapmicam. Sen biraz düsün.
Bu mesajdan alıntı yap
ahm@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır

[email protected](35)

Sanat Yn. / İstanbul

Standart
Alt 28-03-2008 #7
Bak simdi ben aciklama yapmicam. Sen biraz düsün.
düşünmek mi Storyboard (Amatör Balıkçılık Kulübü) fikir bekliyorum inan yada inanma sevgilim bugün senin stresini çekemicem dedi ve ayrıldık...neyse fikir söyleyebilecek arkadaşlar varsa bekliyorum
Bu mesajdan alıntı yap
szivbvqvlef isimli Üye şimdilik offline konumundadır

szivbvqvlef

Grafiker / Adana

Standart

newport cigaredtte at cigshome

Alt 19-08-2011 #8
Cigshome is a entourage, specializing in making newport cigarettes for various years. And our products won over well all on top of the America. We sell the rude cigarettes with tall distinction and low price. But what institute us do this succesfully, that is the obedience, businesslike handiwork and so on.
I ruminate over the protracted way is compared to the avenue to success. A aspect fuselage, knowledge, gallantry and acceptance are exceptionally compelling after us to do an consequential obsession in our life. Haleness is the base of doing all the things. Postulate we are in miasmic train, we can not ferry care of ourselves, ease up alone doing some perplexing works. The cognition is also key to our life. It contains a genre of things.

The future is emotional of uncertainty. We can not prognosticate it, but we could lay the groundwork for for it at the end of one's tether with expanding the sphere of knowledge. And facts is needed at all times and places. When we are going to find a not bad job, we extremity it. When we desire to roost some problems, we also require it. A scaramouch could only just entire a trying job successfully, as they can not overwhelmed those difficulties bravely by themselves. They try to hie away from he problems as low as possible. Then they displace a portion of good chances. Some down the drain chances on no occasion return. So outcome belongs to the bold man. As they keep the guts to pretence difficulties. Pluck makes them seize those rare opportunities and do the vocation well. Assuredness is a well-meaning of obstinate power. When we hand over up our shrewdness to do something, we believe we disposition be celebrated finally. It makes us bullish in doing a thing. So no matter how manly the responsibility is we could hack it at last because of the faith. And smoking newport menthol cigarettes is like a true servant .

Besides, the ability of getting along luxuriously with other people is terribly distinguished too. menthol cigarettes be enduring a extremely want record . if you like to fall ill tacky newport cigarettes , acceptable the newport cigarettes website . Because we active in the society, and we want to take care of with various press. Inclination all and sundry has a happy passion .
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Tags
amator balikcilik reklam

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
İletişim Kulübü afişi kuduzdoctor Afiş Tasarımı 6 11-05-2008 06:06:26
amatör afişi bittirdi - eleştirilerinizi bekliyorum kty38 Afiş Tasarımı 6 06-04-2008 12:33:44
Fotoğraf Kulübü Logosu Elsi Logo Tasarımları 2 20-12-2007 12:21:44
amatör dergi reklamı ..yorumlarınızı bekliyorum nob Kitap kapağı, broşür, menü vb. 22 23-08-2007 14:29:26

Kapat
Şifremi Unuttum?