sytem32 yi komple silesim geliyor napıcağımı bilmiyorum

Kantin - sytem32 yi komple silesim geliyor napıcağımı bilmiyorum ...

Cevapla
sytem32 yi komple silesim geliyor napıcağımı bilmiyorum
ahmetc.oqlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ahmetc.oqlu(24)

Grafiker / İstanbul

Standart

sytem32 yi komple silesim geliyor napıcağımı bilmiyorum

Alt 08-05-2010 #1
Sponsorlu Bağlantılar

merhaba arkadaşlar rica ediyorum yardım edin yani bu yüzden intaharın eşiğine qeldim pc ye öyle bi virüs girdiki ne nod32 ne avast ne clenar ne baska bişi system32 de virüslü dosyalar var dosyayı siliorum ama virüs baska dosyaya kayıyor sytem32 yi komple silesim qelio napıcam bilmiorum ltfen yardım edin :devil:
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

ahmetbarin isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ahmetbarin

Forumdan Uzaklaştırıldı

Grafiker / Antalya

Standart
Alt 08-05-2010 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
Deepfreez kursana pc ye

bu daha ilk ben tırmandım.
ahmetbarin
Bu mesajdan alıntı yap
N.design isimli Üye şimdilik offline konumundadır

N.design(32)

Hiç Biri / İstanbul

Standart
Alt 08-05-2010 #3
Deepfreez kursana değil, kursaydın keşke. formattan sonra kurarsın artık...
Bu mesajdan alıntı yap
^Castiel^ isimli Üye şimdilik offline konumundadır

^Castiel^

Öğrenci (Grafik) / Kocaeli

Standart
Alt 09-05-2010 #4
Combofix i indir.Bilgisayara reset at.Açılırken f8 den güvenli moddan gir ve combofix i çalıştır gerisini o halleder.
Bu mesajdan alıntı yap
lucasgursaka isimli Üye şimdilik offline konumundadır

lucasgursaka

Forumdan Uzaklaştırıldı

Grafiker / İzmir

Standart
Alt 09-05-2010 #5
Combofix i indir.Bilgisayara reset at.Açılırken f8 den güvenli moddan gir ve combofix i çalıştır gerisini o halleder.
kesinlikle combofix gerçekten işinizi görecek :angel:
Bu mesajdan alıntı yap
Hepyek isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Hepyek

Hiç Biri / İstanbul

Standart
Alt 09-05-2010 #6
Combofix i indir.Bilgisayara reset at.Açılırken f8 den güvenli moddan gir ve combofix i çalıştır gerisini o halleder.
Bilgisayarımda virüs vs. çeşitli sorunlar vardı açıkçası sytem32 yi komple silesim geliyor napıcağımı bilmiyorum Ama pek bir şey bildiğim yok bu konuda ne yapabilirim diye :giggle:

Ama 18628 Combofix indirdim yarım saat kadar önce ve dediğin biçimde çalıştırdım bilgisayarı, taradı etti bişeyler yaptı :blush:

Şimdilik pek bişe anlamadım ama heralde işe yaramıştır, çooook çoook teşekkür ederim ^Castiel^ :dance:
Bu mesajdan alıntı yap
^Castiel^ isimli Üye şimdilik offline konumundadır

^Castiel^

Öğrenci (Grafik) / Kocaeli

Standart
Alt 10-05-2010 #7
Önemli değil tabiki yardımı olduysa ne mutlu bana x)
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
allah rızası için yardım edin dwght Corel Draw Soru ve Sorunlarınız 3 12-03-2010 13:23:05
Arkadaşlar sayfam için bir profil resmine ihtiyacım var lütfen yardım edin Aykut_43 Deneme Çalışmalar 2 04-03-2010 17:31:34
lütfen yardım edin ödevim için flash banner yapmam gerekiyor ilkayy_ Flash 7 26-03-2009 22:17:51

Kapat
Şifremi Unuttum?