tshirt daha ucuza imal etmek istiyorsan kendin yaptırmalısın almamalısın.24/1 süprem yazlık için daha uygundur.modal kullanırsan kiloda fark eder daha hafiftir,bayan tshirtlerinde özellikle kullan,daha dökümlü,daha yumuşak ve ütü derdi olmayan bir kumaştır,kiloda 6 tshirt çıkar(bayan)parça bulursan 2.5 tl civarı.50 kuruşada diktirirsin o kadar.(sen sadece kesimini yap)fiyat karşına çıkar.dahada ucuz almak istersen git bursaya,denizliye top başları olur,parça kumaşlar olur ordan daha ucuza temin edersin.sonuçta bulunduğun bölgedeki regülecicilere kumaş burdan gitmekte.sublimasyon sistemi senin için yeterli olur.biraz phoshop kullanabiliyorsan a4 yazıcı ile büyük çıktılar yaparsın a3 gibi.resmi parçalar halinde alıp yanmaz bant ile birleştirip basabilirsin.çok komplike aletlere gerek yok..tabii büyük bir işletme değilsen.kafanda varsa bir soru işareti cevaplamaktan memnun olurum iyi çalışmalar.
ilgilendigin için teşekkur ederim... aslında kafama takılan bazı noktaar var eger bilgin dahilindeyse cevap verirsen sevinirim... mesela atıyorum 1 baskı çeşidinden 10 adet t shirt yapacagım 10 t shirttede baskı yapılacak bölgeyi göz kararı mı tutturmam gerekiyor yani 10 adet t shirtte de baskılar biraz sagda biraz solda mı olacak yoksa bunun bir yöntemi varmı... hepsi makineden çıkmış gibi aynı olurmu?... t shirt yaptırma meselesi içinde şöyle bir sorum olacak senin dedigin gibi parça kumaşlarla bu işi yapan yerler varmı yani bana t shirti bitmiş halde verebilecek çünkü daha yeni yeni bu işlere başlıyorum kumaşı kendim bulmam kesim yaptırmam diktirmem falan acemi oldugum için hemm çok zaman kaybı olur hemde kazıklanma riskm çok olur gibi düşünüyorum bu şekilde t shirt üreten yerler biliyosan bana yardımcı olurmusun? dedigim gibi tanesi 2 lradan 30/1 süprem kumaştan erkek t shirtü buldum senin dedigin gibi 24/1 parça kumaştan hazır olarak daha ucuza yaptırabilecegim yerler varsa benim açımdan çok iyi olur...