| | #1 |
![]() | ![]() arkadaşlar müşteri 1. den yana bense 2. çalışma diyorum diğerleri alternatifler. 1. çalışma daha çok bi mönü havası verdiği için beni sarmadı. yorumlarınızla belki daha hoş bi çalışma olabilir.
__________________ ![]() TEZKERE DE GEÇİRİL Dİ![]() ![]() BU SAATTEN SONRA TAARRUZ SÖZ KONUSU Mesaj sempatiggenc tarafından (28-10-2007 Saat 16:33:07 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | Bencede ikinci çalışma güzel görünüyor Ama Renkler Biraz Göz Yoruyor Gibi ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | araralarından bi seçim yapmak gerekirse 2. çalışma fena değil yalnız yemekleri siyah zemin üzerine yerleştirmişsin bu ürünlerin görselliğini bozmuş, bide restaurant yazısının fontunu daha kalın bi font kullanabilirsin |
| | |
| | #4 |
![]() | bencede 2.calısma ii ama renkler cok goz yorucu bide restaurant yazısı cok havada kalmıs sanki, calısmayla butunlesmemis karakter yada yer konusunda farklılık arayabilirsin.. |
| | |
| | #5 |
![]() | Tasarım iyi ama dekupeler kötü resimler iyi oturmamış yere düşecem tut beni diyorlar birazda çalış derim eline sağlık
__________________ Ey ogul! Sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz... |
| | |
| | #6 |
![]() | ben 2. beğendim ama yazılarla ürünler faklı yerlerde |
| | |
| | #7 |
![]() | 2. çalışma hoş durmuş .. tek göze batan restaurant yazısı biraz basit kalmış.. birde ufak va az harf daha bold bir yazıyla denersen daha güzel olur gibi
__________________ Gamsız inek, kasabın bıçağını yalar.... |
| | |
| | #8 |
![]() | bende 2 . derim ama dikkat et çorbanın (ç) aşağıda biraz birde dürüm üzerine hafifte olsa yeşil bir ton var ilerek yaptıysan düzelt bence yapmadıysan dikkat et emeğine sağlık avatarndaki kim
__________________ hayat bir spectra kafanın ucunda ise benimkini 12 pas basın Oyun Bitince Şah da Piyonda Aynı Kutuya Konur... HERŞEYİ BİLDİĞİNİ SANMA ! GERÇEKTE ÇOK BİLGİLİ OLSAN DA KENDİNE CAHİLİM DİYEBİLECEK CESARETİN OLMALI. |
| | |
| | #9 |
![]() | restaurant için fazla huzur verici bir renk yeşil. ![]() 2. yi kırmızı dene bence ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | 'ç' harfini çalışmayı yolladıktan sonra farkettip şimdi dekupelerimide kontrol ederek. yorumlarınızı izleyerek. 2. çalışmayı tek başına sunucam. avatar internetten indirdiğim uyuz resimlerden biri ama adam beni baya güldürmüştü o yüzden koydum. ama değiştiricem. yorumlarınız için teşekkürler.
__________________ ![]() TEZKERE DE GEÇİRİL Dİ![]() ![]() BU SAATTEN SONRA TAARRUZ SÖZ KONUSU |
| | |
![]() |
| Tags |
| tabela calismasi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |