| | #1 |
![]() | özel eğitim merkezine yapacağımız tabelanın çalışması.. bakalım beğenecek misiniz? ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | Çalışman güzele benziyor fakat çok küçük yüklemişsin bire bir ölçüde yüklersen detayları görüp senin gözünden kaçanlar ile alakalı yorum yapabiliriz....
__________________ :::::Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi.::::: |
| | |
| | #3 |
![]() | aman birebir yüklemeyin forum sayfasında görünebilecek makul bir ölçü diyelim
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #4 |
![]() | haklısın HORUS makul ölçü mantıklı ![]()
__________________ :::::Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi.::::: |
| | |
| | #5 |
![]() | arkadasım calısman gusel ama eksıklıkler var oncelıkle hıc bır sey goremıyoruz yenıden yuklemeyı denersen savınırım kanımca |
| | |
| | #6 |
![]() | mavi zemin üzerindeki yazı renleri degiştirlmeli bence |
| | |
| | #7 |
| | o magenta ya benzeyen font rengi o arkaplan mavinin icinde kaybolur gibime geliyor kardes...eline saglik |
| | |
| | #8 |
![]() | Çok Büyük Bu Yaa Herneyse Suna Tabela Demede Digital Baskı Desen Daha Doğru oLur daha sonra Kaplicam felan de hani hI Birde Sanırım Bu Boyutta neden Koydunu Merak Ettim Kalem'in yada Çakmağın Üstüne Serigrafi Baskımı Yaptırcaksın Bir Ara Boş Kaldında Biraz Büyütüp Gönderirsin aa neydi hI Yemek Bile Çiğnenmeden Yenmiyordu dimi ne kadar doğru ßir Söz Dicem ama Söz Değil Bir Olay yani Yemek Yemek Aynı Grafik Gibi Yada Grafiği Nereye Kullandınla Alaka Gibi Herneyse..
__________________ İlk Önce Beni Tanı, Sonra Tasarla |
| | |
![]() |
| Tags |
| tabela |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |