| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Arkadaşlar öncelikle merhabalar, flash üzerinde çizimlerim olacak ve grafik tablet almayı düşünüyorum. site ve forumlarda bazı araştırmalar yaptım ve yapmaz olaydım dedim. her kafadan bir ses çıkmış resmen. Kimi a4 demiş kimi a5 ,a6. Birisi kalem dik tutlunca kötü demiş. Anlamadım gittim. Bana hassasiyeti düzgün olan ve 100ytl ye kadar bi tablet lazım. Bunun büyüğünü küçüğünü bilmiyorum. Eğer bu konuda yardım edebilirseniz ve genel manada bilgi verebilriseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler... |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | genel bilgi ; 100 ytl bu iş için yeterli bir bütçe değil boyutlarına sen karar vermelisin hangisi işini görür onu düşün |
| | |
| | #3 | |
![]() | Alıntı:
uc-logic a5 wp8060 tab08 modelini buldum. 150ytl hepsiburada.com da. umarım işimi görür. | |
| | |
| | #4 |
![]() | ilk deneme için yeterli görünüyor daha iyi anlayan arkadaşlar bi bakarlar belki fiyat uygun gibi bütçeni %50 aşmış oluyorsun sadece |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
) | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| tablet hakkinda yardim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |