| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Arkadaşalr bende kısa süredir tasarımla ilgileniyorum biraz corel öğrendim web satfası yapıyorum photshop kullanıyorum ama burda tabletten falan bahsediliyo oda bir programmı bilmediğim bişey yani beni biraz bilgilendirriseniz sevinirim |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Tablet bir programdır ama tabletin programı o programı yüklemeden tablet çalışmaz her tabletin bir program cdsi vardır işte bir tablet görünüşü; ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | Mouse gibi kullanıla bilen ama mouse’ den çok daha fazla özellikleri olan bir cihazdır. Fakat kullanmaya başlayınca arasında ki en büyük fark çizim yaparken mouse yerine kalem konforu ile çok daha rahat çizimler yapabilmenizi sağlar. Kısaca anlatmam gerekirse…. Ekranda kağıt üzerine çizdiğinizi düşünün… ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | anladın sanrım ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | peki bu tabletler ile çizilen resim, şekil vs hangi programda çiziliyor? mesela corelde bir sayfa açıp direk ona çizim yapılabiliyor mu? yoksa kendi yazılımında mı çiziliyor? |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
*Basınç ayarı(kalemi ne kadar bastırısan o kadar kalın çizersin) *Aktif alan(Tablet aktif alanı ölçeklendirme) *Kalem ucu tıklama(sağ-sol click) vb. özelliklerini ayarlayabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir... | |
| | |
| | #7 |
![]() | bende bilmiyodum teşekkürler bizi aydınlattığınız için |
| | |
| | #8 |
![]() | çok teşekkürler |
| | |
| | #9 |
![]() | arkadaşlar bu harikanın fiyatları nasıl? |
| | |
| | #10 |
![]() | bilgileri bizlerle paylaşan arkadaşlar teşekkür ederim |
| | |
![]() | |
| Tags |
| grafik tablet nedir, graphic pen, graphic tablet nasil, ise, iş tablet grafik, ne işe yarar, nedir, nedür, tablet, tablet ne işe, yarar, yarar tablet, İŞe |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |