| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | arkadaşlar nie yorum yok. Bide babam dedi yaşını yaz diye ona göre yorum yapsınlar dedi. Yaş 13 |
| | |
| | #3 |
![]() | Katetmen gereken yolun daha çok başındasın ve bu yola bu yaşta başlamakla çok iyi yapmışsın. Anladığım kadarıyla bu konuda ailenin de epey desteği var... bu bir çok sanatseverin, sanatçının isteğidir. Fakat gel gör ki etrafımda dahi nice yetenekler sırf aileleri istemiyor diye bu özelliklerini ikinci plana atmak zorunda kalıyorlar. çalışman 13 yaşa ve başlangıca göre güzel olmuş kardeşim. Gelişimini takip ediyor olacağım ona göre.. Başarılar ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | İlk çalışman güzel olmuş daha güzel çalışmalarının olacağı kesin görünüyor. Yaşının verdiği avantajlarda var. Yolun açık olsun. Kolay gelsin arkadaşım. |
| | |
| | #5 |
![]() | çalışman çok guzel emınım ki ileride çokdaha güzel çalışmalarınıda bizimle paylaşıcaksın çok şanslısın ailen seni destekliyor keşke hepimizn ailesi öyle olsa paylaşımın için tesekkurler ellerınıe saglık |
| | |
| | #6 |
![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | çalışmalarım dewam edecek. Yorumlar için tşk ederim. |
| | |
| | #9 |
![]() | vay vay kardeşim bakıyorum da güzel şeyler çıkarmaya başladın.. senden iyi karikatürist olur sanırım ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| aldım, çalışmam, ilk, tableti |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |