|
|
#1 |
![]() |
merhaba arkadaşlar ben tabletimle *********** daki ders anlatımları gibi
ders anlatımı yapmak istiyorum ama ekran hakimiyetini sağlayamıyorum sorunun üzerinde çözüm yapmam gerekiyor ama ben ya çok büyük yazıyorum yada ekran dışına çıkıyor kalem yani ben beceremedim bu işi . tabletim trust marka 23x30 ebatlarında farkediyormu bilmiyorum ama ben boyutundanmı kaynaklanıyor sorun diye düşünüyorum Mesaj VolkanTEKiN tarafından (17-2008 Saat 11:42 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kural ihlali |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
tablet kullanımını sanırım hatice çavdar biliyor.
özel mesaj at istersen... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Tableti bilgisayara tanıttıkdan sonra ayarlarını kontrol ettinizmi, ekran ayarlarını kontrol ettinizmi?
Ekran ayarlarıyla ilgili şimdi net bir şey söyleyemiyorum şu an bulundugum bilgisayarda mevcut değil... Ya da onların dışında ilk başlarda biraz sıkıntı çekmeniz, eliniz alışana kadar yani çok normal bi süre sonra alışırsınız, Tableti bilgisayarınızın ekranı gibi görmelisiniz fareyle ne yapıyorsanız tabletlede aynı şeyleri yapabilirsiniz sadece biraz alışmanız gerekli...
'Her sabah kalktığım zaman kendi kendime söyle söz veririm: Dünya üzerinde vicdanımdan baska kimseden korkmayacagım. Kimsenin haksızlıgına boyun egmeyecegim. Adaletsizligi adaletle yıkacagım ve mukavemet etmekte ısrar ederse onu, bütün mevcudiyetimle karsılayacagım.'' Mahatma Gandhi, (2 Ekim 1869 – 30 Ocak 1948), “Göze göz, dünyayı kör eder.” (Gandhi)
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
arkadaşlar bu tablette ekran ayarları nasıl yapılıyor bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. cevap yazan arkadaşlarada çok teşekür ediyorum
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| beceremiyorum, kullanmayı, tableti |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|