| | #1 |
![]() | Tüm meslektaşlarımıza iyi haftalar, iyi mesailer. ![]() ![]() Broşür olarak düşünüldü. Ön arka tasarım. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | mükemmel ötesi tebrikler siz olayı bitirmışsınız bize acizane yorumlar kalmış tebrikler bütün samimiyetimle sizede iyi çalışmalar. |
| | |
| | #3 |
![]() | diyecek kelime bulamıyorum eşsiz çalışmalar eline sağlık
__________________ Hasan GÜNER |
| | |
| | #4 |
![]() | Söze gerek yok... |
| | |
| | #5 |
![]() | Ellerine sağlık üstad çok başarılı çalışma ikiside...
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
| | #6 |
![]() | kelimeler yetersiz kalıyor
__________________ Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir |
| | |
| | #7 |
![]() | ustad seni heycanla takip ediyorum hep önce belirteyim. sanki iki çalışmada da sağ taraf yalın kalmış. kendi tarzın değil sanki? yoksa benmi yanılıyorum. senin atraksiyon tarafını çok beğeniyorum. belki bundan böyle bi beklentim oluşuyor. çalışmaya göre değil sana göre yorum yapıyorum galiba?.. emeğine sağlık.
__________________ Ömür, tek tadımlık bir ikram, Damakta kalır bir sabah veya akşam. |
| | |
| | #8 |
![]() | Çalışma soldan girip sağdan çıkma üzerine kurgulandı. Sağ tarafı hafifleterek gözün çalışmadan çıkmasını sağlamak. |
| | |
| | #9 |
![]() |
__________________ Ömür, tek tadımlık bir ikram, Damakta kalır bir sabah veya akşam. |
| | |
| | #10 |
![]() | sadece bakmakla yetiniyorum bana laf düşmez bu konuda saygılar...
__________________ ------------------ S. Doghan Günesh |
| | |
![]() |
| Tags |
| concept, taiki, taıkı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |