| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | takvim gemici takvimi nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz acaba |
| |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Ne demek hayatım herkes burada sana gemici takvimin nasıl yapıldığını göstermek için sırada bekliyordu. Kısmet banaymış. ![]() sevgili ecemsu sen ne kadar inandınki kendine bu konuyu açarken.... |
| |
| | #3 |
![]() | genelde gemici takviminin hepsi yapılmaz. sadece en üstteki firma isminin, resminin vs. olduğu yer yapılır. diğer taraflar zaten genelde standarttır ve olduğu gibi herhangi bir matbaa da monte edilir... |
| |
| | #4 | |
![]() | Alıntı:
siz ne kadar inandınız ki kendinize böyle bir mesaj yazdınız? mesajlarınızda daha dikkatli olun yardım istenen bir topikte yardım etme niyetiniz yok ise mesaj yazmayın | |
| |
| | #5 |
![]() | tşk bende biliyorum matbaalarda kalıpların olğ.ama müşterimiz resimli falan istemiş onun için tekrar işi baştan yapmamız gerekli arkadaşım |
| |
| | #6 |
![]() | şöyle bi durum daha var ecemsu.. kimi takvimlere gemici takvim denilebiliyor arkadaşlarda onun için anlayamamış olabilir. spiralli 6 aylık veya 12 aylık duvar takvimleri var yanlız onlarda sakal dediğimiz günleri gösteren gösterge mekanizması olmaz veya en üstünden demir sac takılan 6 veya 12 aylık normal duvar takvimi vardır senin kastettiğin takvim bu şekilde bişey olmalı yani her sayfası ayrı tasarım isteyen türden. zira normal gemicide tek bir ayna olur.. sen aynası ile ilgilimi yoksa ayları gösteren alanlamı ilgili yardım istiyorsun anlamadım ben. bir kez daha açıklama yap ve yardım edecek insanlar neye yardım edeceklerini anlasınlar. kolay gelsin |
| |
| | #7 |
![]() | off özel ßir gemici takvimi sıfırdan calısma cok pahalı bir calısma olur gerçekten düşünemiyorum ama sana sunu diyebilirim bir gemici takvimi bul ve üstten ölcülerini al ona göre icinde calıs ve resimleride o üst kısma yerleştir. cünkü pek sanmıyorum qimsenin özel bir gemici takvimi isticeni yani gercekten güzel para ya 4 tane iş alsam öyle 1 sene calısmam heralde ![]() |
| |
| | #8 |
![]() | herkese tşk istediğim takvim tasarımını yaptım sonunda ![]() ![]() |
| |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
Maksadım alay etmek değildi. Sitede hiçbir araştırma yapmadan üye olur olmaz istediğini elde etmek için konu açıp üzerinde çalışması gereken iş hakkında bir detay ya da fikirden öte işin komplesini isteyen hazırcı kişiliklere tahammül sınırım sizinki kadar yüksek olmadığı için olsa gerek yardım isteğini samimi bulmamış ve banane demek yerine içimden geçen iki cümleyi aksetmiştim. Tepki göstereceğinizi tahmin etseydim içime atar susardım. Kendime inandığım kadar inanmanızı umud ediyorum. İyi çalışmalar | |
| |
| | #10 |
![]() | açıklamanız birçoğumuzun hisleri ancak mesajınızda ki üslubunuz da bir o kadar yanlış ve kurallara aykırıydı ve unutmamak gerekir forumlarda önce insan kazanılmaya çalışılır olmuyosada yöneticiler tarafından uyarılır biraz daha seçici olmalıyız o yüzden mesajlarda |
| |
| |
| Tags |
| gemici takvimi, takvim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |