| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Daha önce çalışdığım okulda ve bu sene yaptığım takvim tasarımını sizlerin yorumuna sunuyorum... [TEk yaprak karton (telli) takvim ... üsttekinden iyi para kazandırmıştım okula ama ikincisi zaman darlığından dolayı fazla getirisi olmadı...] ![]() ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | alttaki çalışma; matbaya girmeden önce ufak değişikliklere (eklemelere) uğradı... |
| | |
| | #3 |
![]() | ön yüz olmamış çok curcuna göz yoruyo |
| | |
| | #4 |
![]() | |
| | |
| | #5 |
![]() | |
| | |
| | #6 |
![]() | ilk takvimde okul ismi daha belirgin olmalıydı. ama beğendim. ikinci takvimde süper bir şey düşünmüşşsün tebrikler. ben diğer arkadaşların curcuna demelerine katılmıyorum. takvim baş falan ağrıtmıyor. hem de bu afiş değil ki. istediğin kadar öğe kullanabilirsin bence. komposizyon güzel. yalnız resim sayısı azaltılıp okulun ismi ön plana çıkmalıydı çok teşekkürler |
| | |
| | #7 |
![]() | bence güzel tasrımlar ama 2 okadar çok resim varki belki yakın görmediğim için bana öle geliyodur göz yoruyo belkide ekrandandır kusura bakmayın |
| | |
| | #8 |
![]() | buda açilmiiiiiiooooo |
| | |
![]() | |
| Tags |
| takvim tasarim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |