| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Arkadaşlar yeni üye oldum.Takvim tasarımı için kullanabileceğim programlar konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler |
| |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Foruma yeni üye olmakla kalmayıp tasarım konularında da yenisin anladığım kadarıyla... Kullanabileceğiniz programları sıralasam bile bunların içerisinden herhangi birini alıp öğrenmen de uzunca zamanını alacaktır... Bence iyi bir grafik tasarım kursuna yazılmakla işe başlayabilirsin orada ihtiyacın olan programları görebilirsin... Ha o yeterli olacak mı tabi ki hayır... orada temelini alırsın eğer şanslıysan, sonrasındaki aşama kendini geliştirmekle ve bu konuya olan hevesinle ilgili... kolay gelsin |
| |
| | #3 |
![]() | Aslında en önemlisi şu, siz grafiker misiniz aztek? |
| |
| |
| Tags |
| takvim, tasarimi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |