| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | karadeniz tanıtım afiş 1 ![]() karadeniz tanıtım afiş 2 ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | güzel karadenizim için güzel çalışmalar sadece fontlar biraz basit kaldı bence |
| | |
| | #3 |
![]() | İkİncİ ÇaliŞma GerÇekten GÜzel EmeĞİne SaĞlik |
| | |
| | #4 |
![]() | bence ikincisi harika.ellerine sağlık |
| | |
| | #5 |
![]() | yorumlarınız için teşekkürler... |
| | |
| | #6 |
![]() | ÇaliŞmalar GÜzel Ama Bu ÇaliŞmalara Bu Fontlarin Kullanilmasi İlgİnÇ.. sanki çalışmalar bir yerden alınmış üzerine fontlar yapıştırılmış gibi.yani bu çalışmayı yapan kişiden beklenemeyecek kadar hatalı fontlar... bence tabiki. |
| | |
| | #7 |
![]() | idare eder eline sağlık |
| | |
| | #8 |
![]() | 2.sindeki mantığı kullanabilirsin fakat resimlerin hepsinde persfektif hata var. tek kaçış noktalı yapmalısın ama bütün resimlerin sonu başka yöne gidiyor + zemine yaydığın resmin çözünürlüğü iyi değil. Fontları zaten belirtmiş arkadaşlar. Türkiye logosonun yeri orası mı olmalı ?? çok göz önünde nihayetinde bu karadenizi anlatan bir afiş ve Türkiye de sadece karadenizden ibaret değil. ellerine sağlık. |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
yorumlarınız için teşekkürler.. | |
| | |
| | #10 |
![]() | giresunlu bir olarak hayranlık uyandırıcı..ikiside çok güzel..ama tercih yapmak gerekirse 2. derim...bu arada fontları değiştirsen daha güzel olacağından eminim.. eline sağlık uşağum ![]() |
| | |
![]() | |
| Tags |
| tantm, afii |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |