| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Reklam ajansına kurumsal kimlik ve tasarım konularını kendine uzmanlaşma alanı olarak seçmiş grafik tasarımcılara ihtiyaç vardır. İş yerimiz İstanbul avrupa yakası...Emirgan dadır.Her başvuru cevaplandırılacaktır. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi |
| | |
| | #3 |
![]() | merabalar kullandığınız programlar nedir ? |
| | |
| | #4 |
![]() | Merhabalar İlgilenirseniz bana ulaşacağınız bilgiler e-mailinizde... |
| | |
| | #5 |
![]() | freelince olarak çalışabilirim eğer isterseniz. freehand mx ve photoshop cs3 programlarını kullanıyorum |
| | |
| | #6 |
![]() | freelancer olarak çalışabiliriz. 4 yıldır yerel hazırlanan aylık dergilerde çalıştım bunun yanıda tabii ki kurumsal imaj çalışmalarında da deneyimim var 10 derece üzerinden corel draw 10/9 photo shop 10/7 asp 10/8 flash 10/8 |
| | |
| | #7 |
![]() | istanbul anadolu yakasındayım grafik tasarımcıyım...illistratör,photoshop,indesign,fire works,dreamveaver,flash,css,html bilmekteyim,action script 2.0 konusunda da bilgiliyim...her konuda yardımcı olmaya calışırım..bilge adam da hala eğitim almaktayım..reklamcılık mezunuyum... |
| | |
![]() | |
| Tags |
| acil, aranmaktadır, grafiker, part, tasarımcı, timeve, uygulamacı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |