| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| Bulunduğum şehir: İstanbul Cinsiyet: Erkek Yaş: 27 Uzmanlık Alanı: Gazete ve Dergi Tasarımcılığı, Web Dizayn, Grafik Tasarım, kısacası bütün dijital yazılı veya görsel tasarımlar. 12 Yıldan beri Türkiye'deki büyük gazetelerden birinde gazetecilik yapıyorum, Partime olarak veya iyi bir teklif olursa Ful Time olarak çalışabileceğim iş arıyorum. Aşağıda bildiğim programlar ve yaptığım işler mevcut. İlgilenen olursa bana PM atarak (özel mesaj) ulaşabilirler. PROGRAMLAR (MAC) 1 - Quark 3.32 2- Photoshop 3- Frehand 4- 10 Parmak Klavye (PC) 1- Macromedia Dreamwevar 2- Macromedia Fireworks 3- Photoshop TECRÜBELİ OLDUĞUM İŞLER 1- Gazete ve Dergi Tasarımı Mizampajı 2- Web Dizayn 3- Grafik Tasarım 4- Logo Tasarım 5- Banner Tasarım 6- Her türlü dijital baskı ve tasarımları | |
| |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Pm olarak mesaj attım ama sanırım görmediniz. |
| |
| | #3 |
| 12 Yıldan beri Türkiye'deki büyük gazetelerden birinde gazetecilik yapıyorum, Partime olarak veya iyi bir teklif olursa Ful Time olarak çalışabileceğim iş arıyorum. Aşağıda bildiğim programlar ve yaptığım işler mevcut. İlgilenen olursa bana PM atarak (özel mesaj) ulaşabilirler. PROGRAMLAR (MAC) 1 - Quark 3.32 2- Photoshop 3- Frehand 4- 10 Parmak Klavye (PC) 1- Macromedia Dreamwevar 2- Macromedia Fireworks 3- Photoshop TECRÜBELİ OLDUĞUM İŞLER 1- Gazete ve Dergi Tasarımı Mizampajı 2- Web Dizayn 3- Grafik Tasarım 4- Logo Tasarım 5- Banner Tasarım 6- Her türlü dijital baskı ve tasarımları | |
| |
| | #4 |
![]() | Anadolu yakasında ve Bostancıya yakındaysanız görüşelim isterseniz |
| |
| | #5 |
| | |
| |
| | #6 |
| 12 Yıldan beri Türkiye'deki büyük gazetelerden birinde gazetecilik yapıyorum, Partime olarak veya iyi bir teklif olursa Ful Time olarak çalışabileceğim iş arıyorum. Aşağıda bildiğim programlar ve yaptığım işler mevcut. İlgilenen olursa bana PM atarak (özel mesaj) ulaşabilirler. Yaptığım işlere bakabilirsiniz. Mesaj Gökhan TEKİN tarafından (25-04-2008 Saat 19:13:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: web site adresi vermek yasaktır. | |
| |
| | #7 |
![]() | Kurallara uymadığınız için konunuz kililtlenmiştir... |
| |
| |
| Tags |
| arıyorum, tasarımcıyım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |