| | #1 |
![]() | tek kullanımlık ketçap tasarımım Okulda yaptığım ilk ambalaj tasarımı görüşleriniz için şimdeden teşekkür ediyorum. ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | fena sayılmaz aslında güzel olmuş ![]()
__________________ ![]() ...öyle horozlar vardır ki; Güneş onlar öttükleri için doğuyor sanırlar... ☼ ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | teşekkür ederim ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | bazen fazla gölge ve kabartma can sıkıcı olabiliyor malesef genel olarak fena değil ama, ben olsaydım, farklı bir font seçmekle başlar, birde arka planı daha ateşli hale getirirdim, ama o da biraz acılı ketçap a gider sanırım ![]()
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
| | #5 |
![]() | ilk çalışmana göre güzel ama ketçap yazısı logodan büyük olmasaydı daha doğru olurdu.emeğine sağlık. |
| | |
| | #6 |
![]() | eline sağlık güzel bir çalışma. Bence yaratıcı olmuş |
| | |
| | #7 |
![]() | Ellerine emeğine sağlik güzel bir çalişma, ama ben olsaydim arka taraftaki yazilar için daha ciddi bi font kullanirdim...
__________________ Takıl bana, hayatın kaysın.. |
| | |
| | #8 |
![]() | yanlış anlamazsan sosise neden işkence ettiğini merakettim? |
| | |
| | #9 |
![]() | teşekkür ederim arkadaşlar sosise işkence yok ketçabın çıkması gerekiyodu ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | ilk tasarım için gayet iyi eline sağlık...
__________________ |
| | |
![]() |
| Tags |
| ketçap, kullanımlık, tasarımım, tek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |