| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | ![]() Mesaj thematrix tarafından (23-02-2008 Saat 01:08:22 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | ustam son sayfa, yani ice gelecek olan kirim biraz daha kisa olmasi gerekmiyormu ? hepsi ayni olunca en kücük ayarsiz kirimda, sisme yapmazmi ? |
| | |
| | #3 |
![]() | haklısın 2 mm daha içeriden verirsek ölçüleri daha garanti olur aceleye geldiğinden oldu, hemen düzelteyim oraları |
| | |
| | #4 |
![]() | 2 kırım katlama broşürde dediğin doğru sağ taraftaki kısım 2mm ufak yapılır yani 97-97-97 ölçülerinde değilde 98-98-95 şeklinde yapılır ve böylecese katlandığında şişme olmaz |
| | |
| | #5 |
![]() | thematrix; güzel bir konuya değinip çok ta güzel anlatmışsın, her zaman guide'lı çalışmanın dengeli bir çalışma olacağına inanırım. diğer arkadaşlarımında içe katlamalı broşürlerde içe katlanan kısmın 2 mm kadar ufak çalışılması gerektiğini de belirtmesi konuyu tamamen toparlamış.. benim konuya bir tek ilavem olabilir.. Mutlaka ve mutlaka işe başlarken traş payının da hesaba katılması olacaktır.. emeğine sağlık.. saygılarımla |
| | |
| | #6 |
![]() | 98-98-95 katılıyorum, 100-100-95 te olabilir.. bazen 2 mm bile çok işe yarar ![]() |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
sağ ve soldan 2 mm traş olacağı için şişme olmaz, ben her gün yapıyorum neredeyse bir broşür baskıya gidiyor ve sorun çıkmıyor ![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | Sonuç itibariyle verdiğin bilgilerde çok kıymetli. Emeğine sağlık. |
| | |
| | #9 |
![]() | ben mevcut alanı 3'e bölüp her parcaya 3mm tras payı vererek calısıyorum problem yasamadım daha ama tabi her yiğidin yogurt yiyişi farklıdır sonucta sunuda hesap etmek gerek bunlar kırılırken eger sayı coksa masalı gibi bi makinada tek tek kırılıyo sayı azsa elle kırılıyo belki ama onda da gene en fazla 3-4 taneyi bi arada kırabilir bilmiyorum o kadar şişme olacagını sanmıyorum ama genede teşekkürler bilgiler için |
| | |
| | #10 |
![]() | Çok ama çok faydalı bir paylaşım olmuş...Fikir ve bilgisini sunan herkese teşekkürler. |
| | |
![]() | |
| Tags |
| ayarlamak, brosur, broşür, calismalarinda, çalışmalarında, cift, color, el ilan, grafik, insert, kirim, kirimli, kırımlı, olcu, olculeri, renkli, tek, ölçüleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |