| | #1 |
| | SEIKO MIMAKI INFINITI DGI MYJET ROLAND TEKNOJET GHONGZHENG SAPPHIRE VUTEK LONGCOLOR vs.... vs... vs.. vs. Baskı Makinenizle ilgili problem ve şikayetlerinizi Bildirebilir bu konuda yardım talep edebilirsiniz. İLETİŞİM İÇİN MESAJ BIRAKINIZ... ![]() Mesaj atamec tarafından (21-02-2008 Saat 16:01:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: web adres, vermek yasaktır. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | merhaba arkadaşım. GHONGZHENG marka bi makinemiz var ve çalıştıramıyoruz. makine bilgisayarda online olmuyor ve çalışmayı gönderdiğimizde (can not open prot) yazıyor. bu konuda bana yardımcı olabilirmisin. |
| | |
| | #3 |
| | Slm DARKNESS_PAST . Öncelikle Ghongzheng marka makineler ithalatçı firma tarafından EKSİK DUNGLE ile alınıyor. Elinde 2 DUNGLE olması lazım. Ayrıca MAINTOP Programında işi tamamladıktan sonra RIP Prog. atıyorsan iş orada LPT ya da COM1 üzerinden çalışmaz. MAINTOP'ta işi kaydederken .RIP olarak değil FİLE olarak Farklı bir klasöre kaydetmen gerekmekte. Daha Sonra maintop prog. CDsinin içinde PRINTER SETUP olmalı. Onu C:/Program Files içine kaydetmeli ve .EXE dosyasını masaüstüne almalısın. Programı açınca MAINTOP'ta kaydettiğin klasörü bu prog.'a göstermen gerekir. Çift tıklayarak işi prog. aldıktan sonra yine çift tıklayarak ayarlamaları yaparak START PRINTER demen yeterli. Mesaj atamec tarafından (22-02-2008 Saat 03:32:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: e-posta adresi vermek forum kurallarına aykırıdır. |
| | |
| | #4 |
![]() | merhaba partner marka çin malı bir makinamz var. geçen gün normal bir şekilde çalışırken kırmızı boya kesilmeye yani atmayaya başladı daha sonra makinanın orta yerinden kırmızı boya borusunun patlamış olduğunu gördüm. ama kırmızı borunun patlaması ile diğer data kablosu (İDE benziyor) da erimiş hatta telleri gözüküyordu. bende tümünü değiştirdim daha sonra makineyi açtığımda sarı ve kırmızı boya şamandıralarından boyayı doldurduktan sonra geri çıkartmaya başladı. bir türlü sorunu çözemedim sizce ne yapmam gerek. |
| | |
| | #5 |
| | Slm ARAGORN. Data kablosunun uçlarını kontrol et. Temassızlık olabilir. Daha sonra şamandıraların çalışıp çalışmadığını kontrol et. Sonra şamandra siboplarını aç ve el ile siyah ya da maviyi baz alarak aynı seviyede manuel ile dolum yap. Daha sonra makineni aç. Tüm bunları uyguladıktan ve kontrol ettikten sonra problem devam ederse msj yaz farklı bir yol daha anlatacağım. iyi çalışmalar. |
| | |
| | #6 |
![]() | merhaba benim makinamdaki sorun baskı aşağıdan yukarıya basıyor neden ne yapmalaıyım bu arada ben hakan time dijitalden memnun oldum ![]() |
| | |
| | #7 |
| | Hakans selam kardeşim. Senin makinen ters basıyorsa eğer makinenin tekerlekleri yukarı gelecek şekilde ters çevir. baskıyı da tersten ver. Gerçi sende vardır problem ama neyse Nasılsın bu arada ??? |
| | |
| | #8 |
![]() | eyw. kardeşim nerdesin şimdi |
| | |
| | #9 |
| | ATAMEC Baskı ve Baskı Makineleri - Dijital Baskı Makineleri - Plotter Teknik Servis GIDA ÇARŞISI Kendi yerimi açtım. İstanbul destekli tüm türkiyeye teknik destek veriyorum. Sen neredesin? |
| | |
| | #10 |
![]() | orca dayım kardeşim |
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |