| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | teknokom bilişim netwok firmasıyla ilgili bir çalışma fiyatta anlaşamadık satmadım 3 gün önce aradılar farklı bir logo yapılması karşılığında istediğim fiyatı vericekleri söylendi ( ne kdr doğru bilemiorum tabi ) ama logoyu herkes beğendi b ben beğenemedim b eksiklik var nedir arkadaşlar yardımcı olur musunuz bana ? ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | valla bende beğendim.illa bi eksik var diye arıyorsan soldaki mavi ve gri dalgalardan gri olanının iç kısmına aynı kalınlık oranını takip eden siyah bi şerit ekle derim. |
| | |
| | #3 |
![]() | [/quote]alttaki siyah yazı sanki rahatsız ediyo gibi karakteri ve rengi bi değistir istersen bide öyle bak... onun dısında gayet iyi bi çalısma bence... |
| | |
| | #4 |
![]() | ilk göze çarpan pualified It Services fontu onu değiştir bence. |
| | |
| | #5 |
![]() | hmmm yalnız bişi dicem arkadaşlar yazı fontlarında değişiklik yapmamam istendi yani onları ben seçmedim seçili geldiler müşteri iştee ne desen yok bnm dediğim olucak diyorlar![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | peymane arkadasa katiliyorum sanirim senide rahatsiz eden alttaki siyah yazi onunla biraz oynarsan içine sinecektir. ama geneli güzel olmuss ellerine saglikk... |
| | |
| | #7 |
![]() | o zaman alttaki yazinin rengini degistir daha sempatik gözükür ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | acaba teknokomun t si büyük olmicak mı..? ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | bence yazılarda sorun yok. logoda yukarı doğru dönen gri alan gözü rahatsız ediyor. sağdaki mavi alanı çoğaltıp gri rengi verdikten sonra arka plana at biraz da yukarı doğru al yani oyna bakalım ne olacak. o zaman göz rahatsız olmaz diye düşünüyorum |
| | |
| | #10 |
![]() | qualified ıt services yazısını gri yap yukardaki gibi başka hiç bişeyi yok maşşalah bumudur budur edline sağlık gayet kurumsal bi logo çalışması yapmışsın |
| | |
![]() | |
| Tags |
| teknokom, amblem |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |