| | #1 |
![]() | Arkadaşlar merhaba; Bir problemle karşılaştım. Günümüz matbaacılığı çok gelişti, teknoloji aldı başını gidiyor, ne kadar yetişebildik bilemiyorum. Termal bir Bilet baskı işi aldım, fakat içinden çıkamıyorum. Hiç anlamadığım bir konu. Termal Bilet 180 gr Termal Kağıt : Masura Çapı : 2.5 Rulo Çapı : 8 cm mutlu günler dileğiyle.. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Burhan ustam sorunu ben cözemedim. hangi makinada basiyorsun problem ne, biraz bilgi versen ? |
| | |
| | #3 |
![]() | Ne olduğunu bi bilsem.... Detay yazacam ama hiç bir bilgim yok. Sadece sinemalarda bilet olarak, ve uçak bileti olarak kullanıldığını biliyorum. Nasıl basılır, hangi makinada basılır bilmiyorum. Ve bu konuyu araştırmadığım yer kalmadı ama kimse birşey bilmiyor. İlgilendiğin için teşekkürler... |
| | |
| | #4 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #5 |
![]() | 20.3x7.8 ebadında tek nüsha, 180 gr termal kağıda bir bilet basımı. Rulo (Bobin) baskı olması lazım. Anlasam anlatacamda, bende anlamadımki. Ortada birşey yok, ama iş istiyorlar. Bir şablon yok kardeş. Başarabilirsem senide bilgilendiririm. |
| | |
| | #6 |
![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | ilgine teşekkür ederim. Bende istanbulda bu işi yapan bir firma buldum. Onlar halledecekler. Dostça kal. |
| | |
| | #8 |
![]() | Burhan usta acaba hangi tekniklede basildigini ögrenebildinizmi, bizim icinde önemli olan zaten teknik yaniydi ? |
| | |
| | #9 |
| | Bobin bir baskı ise flekso yada rotogravürdür... Gerçi cözüm üretmişsiniz... |
| | |
| | #10 |
![]() | |
| | |
![]() |
| Tags |
| termal, baski |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |