| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Birkaç gündür sitenizi takip ediyorum. O yüzden kendi yaptığım afişleri burada mı yayınlayıp yayınlamayacağıma emin olamadım. (genelde firma afişleri görüdüğümden.. ) Ayrı bir bölüm aradım ama bulmayınca herhalde burasıdır diye düşündüm. Gayet amatörce üniversitemizde topluluğumuzun tanıtım toplantısı için afiş tasarlamaya çalıştım. Ancak postit ve not kağıdı resimlerim yüksek kalitede resimler değil. A3 kağıtta çok kötü gözükür diye düşünüyorum. Photoshopda elimden geldiğince netleştirmeye kalitesini arttırmaya çalıştım ama başaramadım. Tasarım hakkında genel görüşlerinizi ve postit ile not kağıdı hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. ilginize şimdiden teşekkür ederim. Siteniz de çok yararlı olmuş. Düzenli ve her istediğine ulaşabiliyorsun.. Site yönetimi ve paylaşımda bulunan bütün arkadaşları tebrik ederim. ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | |
| | |
| | #3 |
![]() | Keşke çalışmanızı görebilseydik... Yanlış yüklediniz sanırım...Forum kurallarını ookumayı ihmal etmeyin lütfen...Bahsettiğiniz ve beğendiğiniz düzen ,kurallar sayesinde oluşturuluyor...Çalışmanız görününce görüşmek üzere... Saygılar... |
| | |
| | #4 |
![]() | Eğer sitede arama yaparsınız vektorel ve fotoğraf halinde bulacaksınız. Ben bir iki kere gördüm mutlaka var. |
| | |
| | #5 |
![]() | Foruma resim ekleme konusunu mutlaka okuyunuz. Bu seferlik ben konuda ki görseli düzelttim. Ayrıca konu başlığınız da içerik hakkında kısa bilgi vermelidir. |
| | |
| | #6 |
![]() | görümüyor ki :s |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
İçerik de Toplantı Afişiydi ama tam sanırım üniversite toplulukları da yazmam gerekirdi.. Linlerin üstünü de kapatmayı unutmuşum kusura bakmayın. reklam yapmak için koymamıştım. yanlış anlaşılsın istemem.. | |
| | |
| | #8 |
![]() | bukadar postit koseye yesil alan acmak yerine keske sadece asağıda el yazısı ile kullanılıp bantlanmıs tarih ve saatten haberdardar eden yırtık kağıt parcası tek basına kullanılsaydı. Çok değisik ve ilgi çekici olabilirdi. Hem tarz hem düsünce olarak... Kolay gelsin. |
| | |
| | #9 |
![]() | sanırım fazla abartmışım.. resimler hakkındaki yorumlarınız nedir? kalitelerini nasıl arttırabilirim? photoshoptan shape denedim elle bile uğraştım ama yapamadım.. elimden geldiğince aramaya çalıştım ama netleştirmekle ilgili ne kelime yazdıysam bulmadım. postit resimlerine de ulaşamadım. neyse yine de teşekkür ederim. Mesaj lutist tarafından (29-10-2008 Saat 15:34:59 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() | |
| Tags |
| afişi, duyuru, fakültesi, tanışma, toplantı, toplantısı, toplulukları, tıp, öğrenci |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |