| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | değerli yorumlarınızı bekliyorum... ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | öncelikle elinize sağlık deyip eleştirimi yapıyorum; çok yoğun ve kalabalık olmuş, afişten çok el ilanına benziyor. üst ve alt köşede 2 ad. logo kullanman anlamsız olmuş. |
| | |
| | #3 |
![]() | öncelikle eleştirin için teşekkür edrim. tasarımda çok fazla iyi olmadığım için burda sizin gibi üstatlarımız eksiklerimizi ve yanlışlarımızı yaptığım çalışmaları eleştirirlerse inşallah daha iyi çalışmalar ortaya çıkacaktır. |
| | |
| | #4 |
![]() | Aşağıdaki fotoğraflar güzel olmuş yalnız çok göz yoran bi görsel hazırlamışsın... afiş yaparken temel nesneleri ele alırsan daha güzel olur yazılar okunabilir, net ve anlaşılır olmalı... Afiş üzerinde hikaye gibi yazılardan kaçınmalısın bunları dikkate almanı tavsiye ederim başarılar... |
| | |
| | #5 |
![]() | sağlık sektörü için koyu bir renk???? kolay gelsin ellerine sağlık. |
| | |
| | #6 |
![]() | teşekkür ederim saolun |
| | |
| | #7 |
![]() | daha sade çalışma ile dikkat çekici ve çarpıcı olabilirdi |
| | |
| | #8 |
![]() | Hakikaten çok kalabalık olmuş bu kadar kalabalık reklam benim ilginimi çekmezdi doğrusu. |
| | |
| | #9 |
![]() | hastane olduğu için bence siyah ya da kırmızı tonlardan kaçın derim.. afişe ilk baktığımda ürperdim açıkçası.. sanki şifa veremiyecekmiş hissi uyandırdı bende.. saygılarımla |
| | |
| | #10 |
![]() | Afişten çok, büyük boy bir broşüre benziyor bence işiniz. |
| | |
![]() | |
| Tags |
| afis calismasi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |