| | #1 |
![]() | ![]() ![]() Tipografinin tasarımda çk önemli bir yeri olduguna inanıyorum!sizce? Alttaki çalışmadada tipografi zayıf kaldı ama öyle hosuma gitmişti ondan öyle bıraktım bu Arada 'S' harfine ilgim büyüktür nedenini anlamadım |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | bunlar oldukça başarılı bence
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #3 |
![]() | oldukça güzel çalışmalar, ben bilmiyorum tipografiyi ve kıskanıyorum bunları gördükçe. |
| | |
| | #4 |
![]() | teşekkür ederim arkadaşlar tipografiyi ögrenmeni şiddetle tavsiyeederim bu arada![]() |
| | |
| | #5 |
| | tipografi tasarımın kemik yapısını oLuşturur.. 2. çaLışma güzeL eLLerinize sağLık. |
| | |
| | #6 |
![]() | tek kelimeyle canım birtanesin ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | ikisinide çok beğendim.. sadece ilkindeki soru işareti fazla geldi gözüme yada fontu beğenmedim, noktalarıda olabilir fazladan koyduğun.. (benim fikrim) ![]() |
| | |
| | #8 | |
![]() | tabelatör teşekkürler tosunum sanada teşekkür ederim![]() Alıntı:
bidahada değiştmredim teşekkür ederim | |
| | |
| | #9 |
| | tipografide en zor olan harftir S harfi, |
| | |
| | #10 |
![]() | heh şimdi buldum tırnaklı değil o soru işareti fontu ondan.. serifsiz.. evet kesinlikle çok güzel dururdu.. sende görmüşsün zaten.. konuşmayayım daha fazla ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| tipografi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |