| | #1 |
![]() | Tipografik Takvim çalışmalarım yorumlarınızı bekliyorum. Aceleyle yapılmış işler ödev için ona göre değerlendirin ![]() ![]() ![]() ![]() Mesaj Hatice ÇAVDAR tarafından (02-04-2008 Saat 19:23:50 ) değiştirilmiştir.. Sebep: linkler |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Beyenmedim dostum kızma |
| | |
| | #3 |
![]() | Hepsi iyi güzel de kardeş, renkler birbiriyle çok uyumsuz, bas bas bağırıyor. Tipografiye bakamadım bile...
__________________ Toprak post, Allah dost... |
| | |
| | #4 |
![]() | bu kadar karışık bir çalışma 4 renk makinanın bile ayarını kaçırır. dicek birşey bulamıyorum umarım özrümü kabul edersin..
__________________ İlk Önce Beni Tanı, Sonra Tasarla |
| | |
| | #5 |
![]() | arkadaşlar haklısınız inanın bende beğenmedim ama inanırmısınız buna hoca hayran kaldı bende şaşırdım mecbur vercem not için yani ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | Arkadaş Olmamış neden Dersen??? Karışık ve renkler uyumsuz Millet takvimimi bulsun yoksa bulmaca mı çözsün |
| | |
| | #7 |
![]() | kardes o hoca bence ısten anlamıyor.ancak bunu dıyebılırım.Renk kullanımın oldukca kotu bence.Sıcak mevısıme gıtmıssın sıyah renk patlatmısın. we baya bı karısık olmus. kızma sakın bu yorumlar senı gelıstırır |
| | |
| | #8 |
![]() | olmamış dostum
__________________ mavi_mouse |
| | |
| | #9 |
![]() | çooook çalışmaaak lazım çooook çoook gözlem yapmak lazım çoook.... kusura bakma bende beğenmedim...
__________________ :::::Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi.::::: |
| | |
![]() |
| Tags |
| tipografik, takvim, almalarm |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |