| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Yorumlarınızı Esirgemeyin... ![]() ![]() Mesaj N/A3 tarafından (06-12-2007 Saat 17:00:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: başlıktaki yazım hatası |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Şimdi daha güzel olmuş Eline sağlık. |
| | |
| | #3 |
![]() | Çok güzel olmuş koserim ellerine sağlık. ama keşke soy isimleri büyük yazsaydın. birde eğitim fakültesi olan kısım, daha farkli bir yere yazsaydın. yada biraz daha seffaff ve ay ışığına ortalasaydin Yüreğine sağlık Kolay gelsin arkadasım... |
| | |
| | #4 |
![]() | eğitim fakültesi tiyatro afişi için bu font bence uygun değil. kişisel görüşüm... |
| | |
| | #5 |
![]() | yazılar çok gözüme battı nedense rengi çok idaalı sanırım ve da fontlar uyumlu değil yakışmamış yani..alttaki resimleri nasıl ve nereye koyarsın bilemicem de onlar da hiç uyum sağlamamış![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | en alttaki resimlerin çerçeveleri pek hos gelmedi bana... Degisik bir seyler deneyebilirsin... Resimleri sag ve sol alanlara dagitsan belki de daha iyi olabilir... Ay isiginda samata yazisini ayin etrafinda yuvarlaklastirabilirsin... Logoyu sol üst köseye alip, bölüm adini da sag üst köseye alabilirsin... Yazan yöneten vs. sadece bas harfleri büyük olmali, isimler komple kapital olmali. Ve bütün bu yazilari da afisin en altina alip, tek satir halinde yazmalisin, tabiki isimler büyük harf olsun... Ayrica logo sari ise, yazilari sari olarak kullanmamalisin.... Derim ben.. |
| | |
| | #7 |
![]() | ellerinize saglik |
| | |
| | #8 |
![]() | Fotolar aslıda çok güzel ama çerçeveleri çok kötü.Bu yüzden uyumsuzluk var gibi duruyor.İkinci çerçeve hoş aslında ama diğerleri fazla cırtlak.Fontlar pek uyumlu değil gibi geldi bana.Renklerinde de hep sarı kullanmışsın.Farkı bişiler denesen daha güzel çalışmalar ortaya çıkacak eminim...kolay gelsin |
| | |
| | #9 |
![]() | Biraz Değişiklik İyi Geldimi Acaba ? ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | tc aibü logosu orda olmamış alta biyere alsan daha iyi olur perspektivde vermişsin hoş durmamış |
| | |
![]() | |
| Tags |
| tiyatro, tiyatro afisi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |