| | #1 |
![]() | dalgalanan güzel bir bayrak lazım ilk ve son frameleri aynı olmalı ki sekme olmasın yardım edin lütfen... bayrağın tga formatında ve alfalı olması gerekiyor bunu eklemeyi unuttum yardım ederseniz sevinirim teşekkürler Aradim Taradim Sİteyİ Yok Hareketlİ Bayrak. Yardim Yok Mu ArkadaŞlar... dalgalanan güzel bir bayrak lazım ilk ve son frameleri aynı olmalı ki sekme olmasın yardım edin lütfen... tga formatında ve alfalı olması gerekiyor yerel bir tv de kullanacağım yapamıyoruuummmm... |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | arkadaşım konularda ara bence. ben yüklemiştim. logolar bayraklar...
__________________ Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin |
| | |
| | #3 |
![]() | konuları aradım taradım çok bayrak var ama hiç hareket edeni yok . güzelim bayrağımızın hareket edeni dalgalananı nasıl olmaz ya... |
| | |
| | #4 |
![]() | google görsellerden bulabilirsin..örnegin bende dediin gibi bi foto vardı ama suan yanımda yok.."ya sev ya terk et" diye gir google görsellerden.hareketli bayraklar cıkar ama cok secenek yok burda.denedim şimdi..ama farklı baslıklar altında da bakabilirsin..kolay gelsn.. |
| | |
| | #5 |
![]() | çok baktım google ye küçük gifler var sadece yaramazlar belki bir arkadaşın arşivinde vardır diye düşündüm ama yok sanırım |
| | |
| | #6 |
![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | saol çok yardımcı oldun o yıldızların bir anlamı yok demek ki bende bi bilginiz vardır diye yazmıştım yapabilseydim buraya yazmaz ben eklerdim zaten |
| | |
| | #8 |
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | |
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
Arkadaşımız uslubunca merak ettiği birşeyi sordu, bu kadar alıngan olmanız için ben bir sebep göremedim ve bunun insanları alt etmekle olan ilgisini hiç anlayamadım. | |
| | |
![]() |
| Tags |
| bayrağı, türk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |