| | #1 |
![]() | 3dmax ile çalışmış olduğum bir iş beğenilerinize. ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Şık duruyor ben beğendim elinize sağlık. Renderini ve meydana gelişini bizimle paylaşırsanız türkiyede olan büyük 3d açığını bir nebzede olsa bu şekilde kapatabiliriz dersler ve anlatımlarla bilmeyenler için güzel bilgiler olur diye düşünüyorum... Görsellerinizin diğerlerinide görmek isterim. Saygılarımla. |
| | |
| | #3 |
![]() | çok güzel ... emeğine bilgine sağlık!..
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #4 |
![]() | Ellerinize sağlık benim çok hoşuma gitti çok güzel bir çalışma olmuş.. Yalnız kahvenin birde dumanı olsa çok daha güzel olur.
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | Beyendiğinize sevindim bu arada canın sağolsun teleset bak birde dumanlısını ekledim. ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | Kahvedenpek hoşnut olmam ama canım çekti, eline sağlık çok iyi çalışmalar olmuş |
| | |
| | #7 |
![]() | super bi çalışma olmuş ve oldukçada başarılı tebrik ederim... Canım çok istedi bak şimdii ama bol köpüklüsü olsaydıı ahhh ![]()
__________________ Gördüklerim beni,Görmediğim Bir Yaratıcının Varlığına İnanmaya Zorluyor... |
| | |
| | #8 |
![]() | tebrikler arkadaşım hayran kaldım. tas osmanlı iş yani ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | gayet başarılı bir çalışmal olmuş. eline sağlık. |
| | |
| | #10 |
![]() | çalışman hoş görünüyor ama benim takıldığım tek nokta fincan sanki o tabağa göre büyük gibi görünüyor... benim gözümde yanılıyor olabilir tabi... |
| | |
![]() |
| Tags |
| kahvesi, türk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |