| | #1 |
![]() | Arkadaslar Turk günümüz bayan sanatcilarinin yuksek cozunurluklu resimlerine ihtiyacim var yardim ci olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Böyle geniş kapsamda konulara geç cevaplar alırsınız. İstediğiniz sanatçılara örnek veriniz. Daha hızlı bir şekilde yardım alabilmeniz için... |
| | |
| | #3 |
![]() | aslinda pek te onemli degil kim oldugu ama Hülya Avsar Petek Dinçöz Gülben Ergen Sibel Can Bengü Ebru Gündes Zara Deniz Seki gibi sarkici olan bayanlarin resimleri gerekmekte simdiden tesekkur ederim... |
| | |
| | #4 |
![]() | BUNUN İÇİN ŞARKICILARIN KENDİ SİTELERİNE BAK ARKADAŞIM ANCA ORALARDA BULABİLİRSİN BEKLERSEN ZARANIN SİTESİNİ YAPIORUM SANA ATARIM :d:d:d:d:d
__________________ s.F.k |
| | |
| | #5 |
![]() |
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #6 |
![]() | arkadaslar tekrar ben sanatcilarin web adreslerindeki resimler cok ufak... icinizde sanatcilarla ilgili bir is yapan varsa eliniz de ki arsivinizdeki resimleri gönderebilirsiniz bu resimler illa sanatsal tarzda resim olmasina gerek yok dergilerde kullanilmis resimleri bile olabilir. mesela zaranin internet sitesinde kullandigin resimlerin birazini HQ olarak gönderebilirsiniz. ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| turk sanatci fotograflari, turk fotograflari, sanatci resimleri, turk sanatci resimleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |