Vektörel - Türkiye logosu Sponsorlu Bağlantılar resmi ekleyemedim arkadaşlar türkiye logosunun cdr formatı lazım elinde olan var mı ??? buradaki logo kendim çizeceğim ama altındaki beyazlıkları nasıl yapacağımı bilemedim dışa doğru yumuşama var nasıl ...
![]() |
|
Türkiye logosu
|
buradaki logo | Sponsor Links |
| Sponsor Links |
Arkadaşlar, bu logunun "kenarındaki beyazlıklar" Adobe ile değil, yine Corel ile yapılmış. Şekli çizdikten sonra, önce "drop shadow" komutu ile gölge vereceksiniz. Sonra da bu gölgenin rengini beyaz yapacaksınız, bu kadar.arkadaşım burdaki sorun o gölegenin nasıl yapıldıgı değil. onun nasıl cizileceği idi. ve sanırım haftalar önce türkiye logosunu bu linklere yerleştirdik. eğer linkler calışmıyorsa lutfen belirtin yenileyelim....
merhaba arkadaşlarForumda ararsanız, vektörel halde verilmiş birden fazla Türkiye haritası bulacaksınız.
benim türkiye haritasına ihtiyacım var kontürleri net görünmeli nasıl bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
![]() |
| Tags |
logosu, turkiye logosu, turkiye logosu vektorel, türkiye, türkiye logo, türkiye logo freehand ![]() |