| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | merhaba arkadaslar. ben almanyada reklam isleri ile urasiyorum cogunlukla kartvisit, flyer ve afis´ler hazirliyorum ve buradaki matbaalara bastiyorum. Düsündümki neden burada Almanlara para vereyimki memleketlim kazanabilrse. ben hazirladigim grafikleri mail yoluyla ulastiracagim parasini yatiracagim ve esyalar posta yoluyla bana gelmeli. ama calistigimiz arkadaslar güvenillir ve hizli olmasi gerekiyor. simdiden tesekkürler |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Ajans olarak bizim calistigimiz matbaayi oneririm. Calismalarimizi FTP adresine yukluyoruz, mailden jpg ile onay aliyorlar ve soz verdikleri gunde tertemiz bir baski ile calismayi teslim ediyorlar. Kalite standardi icin gerekli tüm sertifikalari almislar, hatta baski kalitesinde birkac yurtdisi odulleri de var. Detayli bilgi isterseniz ozel mesaj atabilirsiniz. iletisim icin: esenofset.com |
| | |
| | #3 | |
| Alıntı:
| ||
| | |
| | #4 |
![]() | Uygun fiyat konusunda sentez ofset |
| | |
| | #5 |
![]() | bence de sentez hem uygun hem kaliteli sentezmatbaa.com sanirim |
| | |
| | #6 |
![]() | Türmatsan Gibi Bir Firma Varken Sentez Cok Basit Gitmezmi. Hem Teknoloji Olarak Hem Kalite Olarak Hemde Hız Olarak Türmatsan sentez'in kat kat önünde. ve ucuzluğuda unutmayalım. ver parayı yeterki diğer gün iş elinde ![]() turmatsan.com |
| | |
| | #7 |
![]() | Merhaba moonlight kardes sizin matbaa hakkimnda bana biraz bilgi verebilirmisin??? fiyat nedir? |
| | |
| | #8 |
![]() | merhaba, sizinle çalışmayı isterim, özelden mail adresinizi verirseniz size baskı kalitemiz ve fiyatlar konusunda bilgi verebilirim. (tabi fiyat konusunda işin özellikleri ve miktarı önemlidir) esen ofset çok iyi bir matbaa, zaman zaman zaman bende orayla çalışıyorum. alternatif düşünürsen yardımcı olabilirim. düşünürsen çalıştığım kurumsal firmalar baskı kalitemiz hakkında sana fikir verebilir. detayları konuşabiliriz, iyi çalışmalar |
| | |
| | #9 |
![]() | Merhabalar, Ben matbaa sahibiyim. Burhan Turan ************************ - ANKARA Tel : ********* HORA OFSET MAT. LTD. ŞTİ. Arkadaşım bir işe fiyat vermek basit gibi gözükür ama bi haylice problemlidir. Öncelikle şunu söyleyeyim. Kısaca Matbaalarda Ajanslara, Kalıp usülüyle iş yapılır. Bir kalıp değeri 35. Ytl'dir. Her matbaa için kalıp değeri değişebilir. Örneğin 1000 Adet 35x50 Bir afiş, Kuşe 170 gr Kağıt : 75. ytl Film : 40.Ytl Baskı : 35x4=140.Ytl Toplam : 255. Ytl gibi..... Kabaca yolu göstermek istedim. Fiyatlar her işe göre ayrı ayrı değerlendirilmelidir. Size ulaştırmak da bir problem olabilir. Korgo vs. parası gibi ama Yardımcı olabilirim. İstediğiniz işi, istediğiniz zamanda yetiştirebiliriz. Sevgiyle kalın.... Mesaj VolkanTEKiN tarafından (24-12-2007 Saat 13:58:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: iletişim bilgileri |
| | |
| | #10 |
![]() | selam burhan hora bu işi hangi makinada basıyorsun, tek renk mi 4 renk mi yada 4+ renk bi makinadamı, fiyata bakarsan tek renk bi makina, buda biraz kaliteyi etkiler sanırsam |
| | |
![]() | |
| Tags |
| mail zeri calisabilecdek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |