| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | ![]() örnek tuvalet kagidi tasarimlarimdan birisi sizlerle paylasmak ve fikirlerinizle zenginlestirmek istedim calismayi saygilar. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | beğendim, güzel çalışma... müsadenle bir eleştiri, altaki şerit tek renk kırmızı olsa kesinlikle çok daha güzel olurdu... |
| | |
| | #3 |
![]() | güzel iş olmuş eline sağlık ama grafikersininde dediği alt şerite bende takıldım tek renk olması daha hoş olabilir gerçekten kolay gelsin... |
| | |
| | #4 |
![]() | ne demek fikirleriniz calismaya artı degerler katacaktır herzaman elestirin arkadaslar saygılar |
| | |
| | #5 |
| arkadaslar haklı çalısmadakı renkler genel olarak pastel tonlar şerıt kaybolmuş içerisinde bi soğukluk hıssettım kırmızı olursa sorun kalmayacagını dusunuyorum... | |
| | |
| | #6 |
![]() | onu kirmizi yapsaydik markanin da önüne cikardi birde bu yönden düsünmek lazim elelstiriler yapici ve olumlu benim icin ellerinize saglik yorumlar icin |
| | |
| | #7 |
![]() | Yako kardes hos ve algınalabilme özelligini korumus bir tasarim baskisinda problem cıkarmaz fakat alt bantti bencede tek renk kullanirsan daha sevici olur kardesim |
| | |
| | #8 |
![]() | designer35 kardesim selam... bu calisma basildi paylasmak ve eksiklerini görüp bir dahakilere dikkatli olmak adina yayinladim site sayesinde ama dedigim gibi tüm elestiriler benim icin degerli altın noktacıklardır yorumlar icin ellerinize saglik ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | bence böyle iyi tek renk yaparsan çok öne çıkar ellerine sağlık |
| | |
| | #10 |
| güzel olmuş, arkadaşların söylediği gibi kırmızı şerit işi toparlayacaktır... fakat bence kedinin renginide değiştirmelisin... | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| tuvalet, kagidi, ambalaji, ayna, tasarimi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |