| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | tv reklamları hazırlama, kurgu, dergi, brosur, imaj grup çalışması, yönetmenlik gibi konularda yardım edebilrim. kullandığım programlar :ms office , autocad , adobe after effects, adobe premiere, photoshop, corel draw, illussion (iyi) lightwave, velocity, Quark Xpress (orta) ve yazmaya gerek duymadığım birkaç cad ve montaj programı. tam zamanlı veya dışarıdan bu konularda çalışmak isterim. saygılarımla. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Mesaj Gökhan TEKİN tarafından (17-01-2008 Saat 16:51:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kuralları okuyunuz. |
| | |
| | #3 |
![]() | tv reklamları konusunda çalışan ajansımız için görüşmek istiyorum. ********** Mesaj VolkanTEKiN tarafından (08-07-2008 Saat 13:17:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Forum kuralları... |
| | |
| | #4 |
![]() | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| reklam, garafik, tam, zamanl, veya, freelance |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |